Browning

L Browning Sphere Roller + Accessory Bag 110cm 36cm 25cm

H: 110cm S: 36cm M: 25cm L

Termékleírás

Browning Sphere Roller + Accessory Bag:

A Browning Sphere Roller Plusz Accessorie Bag a horgászok számára kiváló választás, akik a legmagasabb minőséget és innovációt keresik horgászfelszereléseikben. A Sphere termékcsalád a Browning cég prémium minőségű termékeiből áll, és a legkifinomultabb horgászok számára készült.

A Browning Sphere Roller + Accessory Bag a Sphere táskacsalád része, és kiváló minőségű, speciális PVC-ből készült, melyet egy lenyűgöző Carbon Effekt felület tesz teljessé. Ez nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül tartós is, garantálva a hosszú élettartamot, még a rendszeres használat során is.

A táskának nagy nyílású főzsebe van, amely ideális több görgő tárolásához. A kiegészítő oldalzseb segít rendezetten tartani a hosszabb kiegészítőket, és a nagy nyílásnak köszönhetően könnyedén hozzáférhet a pakoláshoz. A táska alján található stabil nejlon protektorok megakadályozzák a kopást és a csúszást a kocsi csomagtartójában.

A Roller Plusz Accessorie Bag rendkívül praktikus kialakítású. Mindkét végén tartófülek találhatók, amelyek megkönnyítik a táska emelését és húzását. További hordfülek is rendelkezésre állnak, hogy még kényelmesebb legyen a szállítás.

A Browning Sphere Roller Plusz Accessorie Bag két különböző méretben kapható, így mindenféle görgőmérethez könnyen igazodik. Az anyaga pedig a strapabíró 6x 300D Polychlorid, ami hozzájárul a táska hosszú élettartamához és rendkívüli teljesítményéhez a horgászat során. Ez a táskacsalád egyértelmű választás minden olyan horgász számára, aki a legjobb minőséget és funkcionalitást keresi felszereléseiben.

A Browning hivatalos oldala

Browning

L Browning Sphere Roller + Accessory Bag 110cm 36cm 25cm

H: 110cm S: 36cm M: 25cm L

26.190,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569266616 Cikkszám: 8580026 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 110 × 36 × 25 cm
Hossz

110 cm

Szélesség

36 cm

Magasság

25 cm

Konfekció méret

L

Alapanyag

Polychlorid

Termékleírás

Browning Sphere Roller + Accessory Bag: A Browning Sphere Roller Plusz Accessorie Bag a horgászok számára kiváló választás, akik a legmagasabb minőséget és innovációt keresik horgászfelszereléseikben. A Sphere termékcsalád a Browning cég prémium minőségű termékeiből áll, és a legkifinomultabb horgászok számára készült. A Browning Sphere Roller + Accessory Bag a Sphere táskacsalád része, és kiváló minőségű, speciális PVC-ből készült, melyet egy lenyűgöző Carbon Effekt felület tesz teljessé. Ez nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül tartós is, garantálva a hosszú élettartamot, még a rendszeres használat során is. A táskának nagy nyílású főzsebe van, amely ideális több görgő tárolásához. A kiegészítő oldalzseb segít rendezetten tartani a hosszabb kiegészítőket, és a nagy nyílásnak köszönhetően könnyedén hozzáférhet a pakoláshoz. A táska alján található stabil nejlon protektorok megakadályozzák a kopást és a csúszást a kocsi csomagtartójában. A Roller Plusz Accessorie Bag rendkívül praktikus kialakítású. Mindkét végén tartófülek találhatók, amelyek megkönnyítik a táska emelését és húzását. További hordfülek is rendelkezésre állnak, hogy még kényelmesebb legyen a szállítás. A Browning Sphere Roller Plusz Accessorie Bag két különböző méretben kapható, így mindenféle görgőmérethez könnyen igazodik. Az anyaga pedig a strapabíró 6x 300D Polychlorid, ami hozzájárul a táska hosszú élettartamához és rendkívüli teljesítményéhez a horgászat során. Ez a táskacsalád egyértelmű választás minden olyan horgász számára, aki a legjobb minőséget és funkcionalitást keresi felszereléseiben. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!