Loomis & Franklin

Loomis And Franklin Small Creek Im7 8’6/#5 horgászbot

A Loomis And Franklin Small Creek horgászbot jellemzői: Hossz (Length): 2,58 m; Száll. hossz (C. length): 069 cm; Tulajdonság (Features): Zsinór: 5.

Termékleírás

Loomis And Franklin Small Creek horgászbot:

Az új Loomis & Franklin legyezőbot széria család a minőség és megbízhatóság záloga, melyet a folyamatos fejlesztések és a legmodernebb technológiák felhasználása tesz lehetővé. Ebben a kiváló termékcsaládban a legyező horgászok széles választékban válogathatnak, hiszen elérhetőek különböző erősségű és hosszúságú botok, összesen 9 változatban. A Loomis & Franklin kiemelkedő ár/érték arányú botokat kínál, melyek a magas minőségű carbon bottest és a precíz összeszerelés kombinációjával garantálják a kiváló teljesítményt. Ezáltal maximális kényelmet és hosszú dobásokat biztosítanak a horgászoknak. A botokat kemény, Cordura tok kíséri, amely nemcsak a kényelmes, hanem a biztonságos szállítást is segíti.

A Soldarini Fly Tackle által tervezett botok kiváló ár-érték arányt képviselnek a legyezőbotok piacán. Anyaguk Intermediate Modulus Carbon (IM7), melynek köszönhetően rendkívül könnyűek és tartósak. A botok 4 tagból állnak, és könnyebb és biztonságosabb szállítást biztosító botzsák is tartozik hozzájuk. A gyűrűzés Sea Guide SiC anyagból készült, a nyél kompozit anyagokkal erősített parafából készült, az orsótartó pedig alumíniumból.

A család “Small Creek” tagjaira a gyors akció és a pontos dobás jellemző, amelyek kifejezetten a kisebb patakok és hegyi patakok horgászatához készültek. Így ezek a botok ideálisak minden olyan horgásznak, aki a precizitást és a kiváló teljesítményt keresi a vízparton. Ezt a horgászbotot minden horgásznak ajánljuk!

Loomis And Franklin hivatalos oldala

Loomis & Franklin

Loomis And Franklin Small Creek Im7 8’6/#5 horgászbot

A Loomis And Franklin Small Creek horgászbot jellemzői: Hossz (Length): 2,58 m; Száll. hossz (C. length): 069 cm; Tulajdonság (Features): Zsinór: 5.

42.845,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 121-73-260 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tagok száma

4

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

Loomis And Franklin Small Creek horgászbot: Az új Loomis & Franklin legyezőbot széria család a minőség és megbízhatóság záloga, melyet a folyamatos fejlesztések és a legmodernebb technológiák felhasználása tesz lehetővé. Ebben a kiváló termékcsaládban a legyező horgászok széles választékban válogathatnak, hiszen elérhetőek különböző erősségű és hosszúságú botok, összesen 9 változatban. A Loomis & Franklin kiemelkedő ár/érték arányú botokat kínál, melyek a magas minőségű carbon bottest és a precíz összeszerelés kombinációjával garantálják a kiváló teljesítményt. Ezáltal maximális kényelmet és hosszú dobásokat biztosítanak a horgászoknak. A botokat kemény, Cordura tok kíséri, amely nemcsak a kényelmes, hanem a biztonságos szállítást is segíti. A Soldarini Fly Tackle által tervezett botok kiváló ár-érték arányt képviselnek a legyezőbotok piacán. Anyaguk Intermediate Modulus Carbon (IM7), melynek köszönhetően rendkívül könnyűek és tartósak. A botok 4 tagból állnak, és könnyebb és biztonságosabb szállítást biztosító botzsák is tartozik hozzájuk. A gyűrűzés Sea Guide SiC anyagból készült, a nyél kompozit anyagokkal erősített parafából készült, az orsótartó pedig alumíniumból. A család "Small Creek" tagjaira a gyors akció és a pontos dobás jellemző, amelyek kifejezetten a kisebb patakok és hegyi patakok horgászatához készültek. Így ezek a botok ideálisak minden olyan horgásznak, aki a precizitást és a kiváló teljesítményt keresi a vízparton. Ezt a horgászbotot minden horgásznak ajánljuk! Loomis And Franklin hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!