Black Cat

Ø0,60mm Black Cat Zeus Line 300m 59kg,130lbs sárga

Ø 0,60mm L: 300m 59kg / 130lbs sárga

Termékleírás

A Black Cat Zeus Line: Kiváló Minőségű Fonott Főzsinór Harcsavadászoknak

A Black Cat Zeus Line egy olyan kifinomult főzsinór, amelyet kifejezetten a harcsavadászat kihívásainak és igényeinek kielégítésére terveztek. A 4 szálas, körkörös fonott szerkezetnek köszönhetően ez a zsinór rendkívül tartós és erős, megfelelve a modern harcsahorgászat minden módszerének.

A zsinór átmérője Ø0,60mm, hossza pedig 300 méter, a terhelhetősége pedig lenyűgöző 59kg vagy 130lbs. Ezek az impozáns technikai paraméterek azt jelzik, hogy a Zeus Line kész szembenézni a harcsákkal, amelyekre a vízben vadászik. A megbízható és erős kapocs a horgász és a hal között, biztosítva a horgász számára a szükséges bizalmat és stabilitást a fogások során.

A sárga színű kivitel további előnyökkel jár. Ez a jól látható szín lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén kövesse a zsinór mozgását a vízen, különösen sötétben vagy gyenge látási viszonyok között. Ez növeli a harcsavadászok sikerességét és az élményüket, hiszen könnyebben észlelik a kapásokat és reakciókra készek.

A Black Cat Zeus Line nem csupán kiváló minőségű, de rendkívül kedvező ár-érték arányt is kínál. Ez azt jelenti, hogy a harcsavadászok a prémium minőségű főzsinór előnyeit élvezhetik a piacon elérhető versenyképes áron. Tehát, ha a megbízhatóság és a hatékonyság fontos számodra a harcsavadászatban, a Zeus Line a választásod. Vonzó áron és prémium minőségben vezet az utad a nagyharcsák felé.

Black Cat hivatalos oldala.

Black Cat

Ø0,60mm Black Cat Zeus Line 300m 59kg,130lbs sárga

Ø 0,60mm L: 300m 59kg / 130lbs sárga

6.690,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569238569 Cikkszám: 2351060 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 30000 cm
Hossz

300 m

Zsinór vastagság (átmérő)

0,60 mm

Terhelhetőség (kg)

59

Szín

Sárga

Termékleírás

A Black Cat Zeus Line: Kiváló Minőségű Fonott Főzsinór Harcsavadászoknak A Black Cat Zeus Line egy olyan kifinomult főzsinór, amelyet kifejezetten a harcsavadászat kihívásainak és igényeinek kielégítésére terveztek. A 4 szálas, körkörös fonott szerkezetnek köszönhetően ez a zsinór rendkívül tartós és erős, megfelelve a modern harcsahorgászat minden módszerének. A zsinór átmérője Ø0,60mm, hossza pedig 300 méter, a terhelhetősége pedig lenyűgöző 59kg vagy 130lbs. Ezek az impozáns technikai paraméterek azt jelzik, hogy a Zeus Line kész szembenézni a harcsákkal, amelyekre a vízben vadászik. A megbízható és erős kapocs a horgász és a hal között, biztosítva a horgász számára a szükséges bizalmat és stabilitást a fogások során. A sárga színű kivitel további előnyökkel jár. Ez a jól látható szín lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén kövesse a zsinór mozgását a vízen, különösen sötétben vagy gyenge látási viszonyok között. Ez növeli a harcsavadászok sikerességét és az élményüket, hiszen könnyebben észlelik a kapásokat és reakciókra készek. A Black Cat Zeus Line nem csupán kiváló minőségű, de rendkívül kedvező ár-érték arányt is kínál. Ez azt jelenti, hogy a harcsavadászok a prémium minőségű főzsinór előnyeit élvezhetik a piacon elérhető versenyképes áron. Tehát, ha a megbízhatóság és a hatékonyság fontos számodra a harcsavadászatban, a Zeus Line a választásod. Vonzó áron és prémium minőségben vezet az utad a nagyharcsák felé. Black Cat hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!