Ottó bácsi

Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó

Könnyű, lassan libegő, igazi csukás kanál. Szinte gyerekjáték vele horgászni, magától dolgozik a vízben. A kapások nagy része a visszahulló fázisban érkezik.

Termékleírás

Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó egyedülálló horgászfelszerelés, melyet Fekete István vidrájáról, Lutráról inspirálva alkottak meg. Ez a kiváló minőségű kanál villantó nem csupán egy egyszerű eszköz a horgászok számára, hanem egy valódi műalkotás, amely minden mozdulatával életre kelti a vizeket.

A könnyű és lassan libegő tulajdonságai miatt az Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó valódi csábítássá válik a ragadozó halak számára, különösen a csukák szempontjából. A kapások jellegzetesen a visszahulló fázisban következnek be, sokszor már a bedobás után, ezért a horgásznak feszes zsinórral és készenlétben kell lennie a villantó érkezésekor.

A változatos technikai lehetőségeknek köszönhetően a horgász teljes kontrollt gyakorolhat a mozgás felett. Az emelés, megállítás, süllyedés és újraindítás különböző kombinációival izgalmas mozdulatsorokat hozhatunk létre. Az Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó a folyamatos tekerésre is kiválóan reagál, biztosítva a változatos horgászati élményt.

A különböző méretei – 9, 11, 13 és 16 grammos súlyban – lehetővé teszik a horgászoknak, hogy válasszák a megfelelő méretet az adott vízi körülményekhez és a keresett halakhoz. Ezen kívül, a könnyű és nehezebb típusok közötti kísérletezés új dimenziókat nyit meg a sikeres fogások szempontjából.

Ébredjen rá eme termék varázsára, és merüljön el a horgászat művészetében ezzel a kifinomult eszközzel, mely a minőséget és a hatékonyságot ötvözi a stílussal és az élvezettel! Fedezze fel a vidra inspirációt és élményezze meg a horgászat izgalmas világát a legjobb felszereléssel!

Ottó bácsi

Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó

Könnyű, lassan libegő, igazi csukás kanál. Szinte gyerekjáték vele horgászni, magától dolgozik a vízben. A kapások nagy része a visszahulló fázisban érkezik.

1.760,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó egyedülálló horgászfelszerelés, melyet Fekete István vidrájáról, Lutráról inspirálva alkottak meg. Ez a kiváló minőségű kanál villantó nem csupán egy egyszerű eszköz a horgászok számára, hanem egy valódi műalkotás, amely minden mozdulatával életre kelti a vizeket. A könnyű és lassan libegő tulajdonságai miatt az Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó valódi csábítássá válik a ragadozó halak számára, különösen a csukák szempontjából. A kapások jellegzetesen a visszahulló fázisban következnek be, sokszor már a bedobás után, ezért a horgásznak feszes zsinórral és készenlétben kell lennie a villantó érkezésekor. A változatos technikai lehetőségeknek köszönhetően a horgász teljes kontrollt gyakorolhat a mozgás felett. Az emelés, megállítás, süllyedés és újraindítás különböző kombinációival izgalmas mozdulatsorokat hozhatunk létre. Az Ottó Bácsi Lutra Kanál Villantó a folyamatos tekerésre is kiválóan reagál, biztosítva a változatos horgászati élményt. A különböző méretei - 9, 11, 13 és 16 grammos súlyban - lehetővé teszik a horgászoknak, hogy válasszák a megfelelő méretet az adott vízi körülményekhez és a keresett halakhoz. Ezen kívül, a könnyű és nehezebb típusok közötti kísérletezés új dimenziókat nyit meg a sikeres fogások szempontjából. Ébredjen rá eme termék varázsára, és merüljön el a horgászat művészetében ezzel a kifinomult eszközzel, mely a minőséget és a hatékonyságot ötvözi a stílussal és az élvezettel! Fedezze fel a vidra inspirációt és élményezze meg a horgászat izgalmas világát a legjobb felszereléssel!
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!