Trabucco

Pastegipper 10 db paszta rögzítő

Termékleírás

A pasztával, mint csalival történő horgászat során két probléma szokott előfordulni. Az egyik, hogy viszonylag nagy a nem megakadó kapások száma, a másik pedig, hogy a dobás során a horog köré gyúrt paszta leeshet a horogról. Erre leginkább a vízbe csapódáskor szokott sor kerülni.
Ennek kiküszöbölésére szolgál ez a kis praktikus szerkezet, amely tulajdonképpen egy szárral ellátott kis gumigömb. A szár végén lévő furat segítségével lehet felfűzni ezt a gumigömböt a horogra.
Ezt követően a gömb és a horog köré gyúrható a paszta. A gumigömb szerepe tulajdonképpen az, hogy megnövelje azt a felületet, amin a csalinak meg kell kapaszkodnia. Így a paszta sokkal stabilabban rögzül.
A pasztarögzítő gumigömb könnyen levehető a horogról és többször is felhasználható.

Trabucco

Pastegipper 10 db paszta rögzítő

880,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 101-58-100 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A pasztával, mint csalival történő horgászat során két probléma szokott előfordulni. Az egyik, hogy viszonylag nagy a nem megakadó kapások száma, a másik pedig, hogy a dobás során a horog köré gyúrt paszta leeshet a horogról. Erre leginkább a vízbe csapódáskor szokott sor kerülni. Ennek kiküszöbölésére szolgál ez a kis praktikus szerkezet, amely tulajdonképpen egy szárral ellátott kis gumigömb. A szár végén lévő furat segítségével lehet felfűzni ezt a gumigömböt a horogra. Ezt követően a gömb és a horog köré gyúrható a paszta. A gumigömb szerepe tulajdonképpen az, hogy megnövelje azt a felületet, amin a csalinak meg kell kapaszkodnia. Így a paszta sokkal stabilabban rögzül. A pasztarögzítő gumigömb könnyen levehető a horogról és többször is felhasználható.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!