Pezon & Michel

Pezon & Michel Elsőfékes orsó Titan Track FV 650

Tömeg: 628g, Csapágyak: 5+1, Fogaskerék áttétel: 4,5:1, Behúzás: 92 cm

Termékleírás

A Pezon & Michel Elsőfékes orsó Titan Track FV 650 nem csupán egy egyszerű horgászorsó; ez egy olyan eszköz, amely ötvözi a kiváló minőségű anyagokat és a precíz tervezést a kimagasló teljesítmény érdekében. Az orsó kialakítása a legmodernebb technológiát tükrözi, és minden egyes részletét azért tervezték, hogy kielégítse még a legigényesebb horgászok elvárásait is.

Az első fék rendkívül hatékony és érzékeny, lehetővé téve a gyors reakciót még a legnagyobb harcsák elleni küzdelemben is. A test anyaga, egy könnyű, mégis rendkívül erős grafit kompozit, biztosítja az optimális egyensúlyt és tartósságot. A rozsdamentes acél tengely pedig a hosszú élettartam és a megbízhatóság szimbóluma.

A S-Curve kereszttekercselés és az azonnali visszaforgásgátló biztosítja a sima és pontos zsinórfektetést, ami elengedhetetlen a sikeres horgászathoz. A mikrometrikus fék precíziójának köszönhetően könnyedén szabályozható a fékerő, így alkalmazkodva a különböző horgászhelyzetekhez és a halak viselkedéséhez.

Az ergonomikus “SureGrip” hajtókar és a mély alumínium dob kényelmes fogást és sima, hosszú dobásokat biztosítanak. A csavarodásgátló zsinórvezető görgő pedig megakadályozza a zsinór szövését és felcsavarodását, így garantálva a zavartalan horgászélményt. Összességében a Pezon & Michel Elsőfékes orsó Titan Track FV 650 egy igazi professzionális eszköz, amely segíti a horgászokat abban, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak a vízparton.

A Pezon&Michel hivatalos oldala

Pezon & Michel

Pezon & Michel Elsőfékes orsó Titan Track FV 650

Tömeg: 628g, Csapágyak: 5+1, Fogaskerék áttétel: 4,5:1, Behúzás: 92 cm

21.890,0 Ft

Elérhető: 6 készleten

Cikkszám: 61329 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

628g

Csapágyak

5+1

Fogaskerék áttétel

4,5:1

Fogaskerék áttétel_szűrő

4.5

Behúzás (cm)

92

Termékleírás

A Pezon & Michel Elsőfékes orsó Titan Track FV 650 nem csupán egy egyszerű horgászorsó; ez egy olyan eszköz, amely ötvözi a kiváló minőségű anyagokat és a precíz tervezést a kimagasló teljesítmény érdekében. Az orsó kialakítása a legmodernebb technológiát tükrözi, és minden egyes részletét azért tervezték, hogy kielégítse még a legigényesebb horgászok elvárásait is. Az első fék rendkívül hatékony és érzékeny, lehetővé téve a gyors reakciót még a legnagyobb harcsák elleni küzdelemben is. A test anyaga, egy könnyű, mégis rendkívül erős grafit kompozit, biztosítja az optimális egyensúlyt és tartósságot. A rozsdamentes acél tengely pedig a hosszú élettartam és a megbízhatóság szimbóluma. A S-Curve kereszttekercselés és az azonnali visszaforgásgátló biztosítja a sima és pontos zsinórfektetést, ami elengedhetetlen a sikeres horgászathoz. A mikrometrikus fék precíziójának köszönhetően könnyedén szabályozható a fékerő, így alkalmazkodva a különböző horgászhelyzetekhez és a halak viselkedéséhez. Az ergonomikus "SureGrip" hajtókar és a mély alumínium dob kényelmes fogást és sima, hosszú dobásokat biztosítanak. A csavarodásgátló zsinórvezető görgő pedig megakadályozza a zsinór szövését és felcsavarodását, így garantálva a zavartalan horgászélményt. Összességében a Pezon & Michel Elsőfékes orsó Titan Track FV 650 egy igazi professzionális eszköz, amely segíti a horgászokat abban, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak a vízparton. A Pezon&Michel hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!