Pezon & Michel

Pezon & Michel Power Sensas Match 3000 FV

Match és feeder horgászatra tervezett elsőfékes orsó, elegáns Sensas zöld kivitelben.

Termékleírás

Pezon & Michel Power Sensas Match 3000 FV:

A Sensas zöld színű elsőfékes orsó kifejezetten a match és feeder horgászat iránt elkötelezett horgászoknak kínál magas szintű funkcionalitást és stílusos kialakítást. Ezt a prémium minőségű orsót Stefan Seuß, a híres horgász tervezte, hogy megfeleljen a halászati sport legmagasabb elvárásainak.

A Pezon & Michel Power Sensas Match 3000 FV orsó főbb jellemzői között kiemelkedik a robosztus felkapókar, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A grafit kompozit test pedig a maximális tartósság érdekében lett kialakítva, így az orsó kiválóan ellenáll a horgászat során felmerülő igénybevételeknek.

A kereszttekercselés és a két csapágy a hajtókarban biztosítja a sima és precíz működést. A visszaforgásgátló és a mikrométeres fék a felhasználók számára részletes beállítási lehetőségeket nyújt, így minden horgászhelyzethez könnyen alkalmazkodhatnak. A könnyű és kompakt test lehetővé teszi a kényelmes használatot, miközben a számítógépes kiegyensúlyozott rotor optimális teljesítményt biztosít.

A csavarodást megelőző zsinórvezető és a könnyített dob hozzájárulnak a zsinór hosszabb élettartamához. A 95 cm zsinór behúzási fordulatonként lehetővé teszi a hatékony és gyors horgászatot. A Sensas orsó stílusos, időtálló megjelenése tükrözi a márka elkötelezettségét a kiváló minőségű horgászfelszerelések iránt. Az orsó nemcsak kiválóan teljesít a vízen, hanem vizuálisan is lenyűgöző, így a match és feeder horgászat szerelmeseinek ideális választás. Egy olyan eszköz, amely ötvözi a modern technológiát és a stílust, garantálva a kifinomult és prémium horgászélményt a vizeken.

A Sensas hivatalos oldala

Pezon & Michel

Pezon & Michel Power Sensas Match 3000 FV

Match és feeder horgászatra tervezett elsőfékes orsó, elegáns Sensas zöld kivitelben.

69.990,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 36308 Kategóriák: , Címke:

Specifikációk

Csapágyak

7+1

Fogaskerék áttétel

6,0:1

Behúzás (cm)

95

Tömeg

318g

Zsinór kapacitás monofil

130 m (0,18 mm)

Termékleírás

Pezon & Michel Power Sensas Match 3000 FV:
A Sensas zöld színű elsőfékes orsó kifejezetten a match és feeder horgászat iránt elkötelezett horgászoknak kínál magas szintű funkcionalitást és stílusos kialakítást. Ezt a prémium minőségű orsót Stefan Seuß, a híres horgász tervezte, hogy megfeleljen a halászati sport legmagasabb elvárásainak. A Pezon & Michel Power Sensas Match 3000 FV orsó főbb jellemzői között kiemelkedik a robosztus felkapókar, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A grafit kompozit test pedig a maximális tartósság érdekében lett kialakítva, így az orsó kiválóan ellenáll a horgászat során felmerülő igénybevételeknek. A kereszttekercselés és a két csapágy a hajtókarban biztosítja a sima és precíz működést. A visszaforgásgátló és a mikrométeres fék a felhasználók számára részletes beállítási lehetőségeket nyújt, így minden horgászhelyzethez könnyen alkalmazkodhatnak. A könnyű és kompakt test lehetővé teszi a kényelmes használatot, miközben a számítógépes kiegyensúlyozott rotor optimális teljesítményt biztosít. A csavarodást megelőző zsinórvezető és a könnyített dob hozzájárulnak a zsinór hosszabb élettartamához. A 95 cm zsinór behúzási fordulatonként lehetővé teszi a hatékony és gyors horgászatot. A Sensas orsó stílusos, időtálló megjelenése tükrözi a márka elkötelezettségét a kiváló minőségű horgászfelszerelések iránt. Az orsó nemcsak kiválóan teljesít a vízen, hanem vizuálisan is lenyűgöző, így a match és feeder horgászat szerelmeseinek ideális választás. Egy olyan eszköz, amely ötvözi a modern technológiát és a stílust, garantálva a kifinomult és prémium horgászélményt a vizeken. A Sensas hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!