Pezon & Michel

Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight 3,9m 5-25g

Termékleírás

Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight 5-25g 3,9m:

A Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight 5-25g 3,9m pergető bot a pisztráng horgászat kifinomult eszköze, amely a legújabb tervezési elemekkel és kiváló minőségű anyagokkal rendelkezik. Ez a könnyű és jól kiegyensúlyozott bot kifejezetten élő csalival való pisztráng horgászatra lett tervezve, és kivételes teljesítményt nyújt a hosszabb horgászatok során.

A bot matt dizájnnal rendelkezik, amely ideális a tiszta vizeken való cserkelő horgászathoz. A letisztult megjelenés mellett a bot parabola akcióval rendelkezik, amelyet 17 gyűrű támogat a csali mozgásának még pontosabb irányítása érdekében. Ez biztosítja, hogy a horgász mindig uralja a helyzetet, és hatékonyan kezelje a pisztrángokra való horgászat minden kihívását.

A 390 cm hosszúság és a 5-25g dobósúly nagyobb horgászati rugalmasságot tesz lehetővé, miközben a könnyű és erős HMI karbonból készült blank kiváló érzékenységet biztosít. Az SIC gyűrűk tovább növelik a bot teljesítményét, lehetővé téve a zsinór sima és pontos átvitelét.

A parafából készült markolat kényelmes fogást biztosít, míg a csúszó orsótartóval a bot tökéletes egyensúlyát lehet elérni. A szállítási hossz és a könnyű súly lehetővé teszi a könnyű szállítást és a horgászat utáni tárolást. A Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight pergető bot a pisztráng horgászoknak kiváló választás a magas minőség és a hatékonyság terén.

A Pezon & Michel hivatalos oldala

Pezon & Michel

Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight 3,9m 5-25g

110.990,0 Ft

Cikkszám: 56387 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight 5-25g 3,9m: A Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight 5-25g 3,9m pergető bot a pisztráng horgászat kifinomult eszköze, amely a legújabb tervezési elemekkel és kiváló minőségű anyagokkal rendelkezik. Ez a könnyű és jól kiegyensúlyozott bot kifejezetten élő csalival való pisztráng horgászatra lett tervezve, és kivételes teljesítményt nyújt a hosszabb horgászatok során. A bot matt dizájnnal rendelkezik, amely ideális a tiszta vizeken való cserkelő horgászathoz. A letisztult megjelenés mellett a bot parabola akcióval rendelkezik, amelyet 17 gyűrű támogat a csali mozgásának még pontosabb irányítása érdekében. Ez biztosítja, hogy a horgász mindig uralja a helyzetet, és hatékonyan kezelje a pisztrángokra való horgászat minden kihívását. A 390 cm hosszúság és a 5-25g dobósúly nagyobb horgászati rugalmasságot tesz lehetővé, miközben a könnyű és erős HMI karbonból készült blank kiváló érzékenységet biztosít. Az SIC gyűrűk tovább növelik a bot teljesítményét, lehetővé téve a zsinór sima és pontos átvitelét. A parafából készült markolat kényelmes fogást biztosít, míg a csúszó orsótartóval a bot tökéletes egyensúlyát lehet elérni. A szállítási hossz és a könnyű súly lehetővé teszi a könnyű szállítást és a horgászat utáni tárolást. A Pezon & Michel Eaux Vives Feather Weight pergető bot a pisztráng horgászoknak kiváló választás a magas minőség és a hatékonyság terén. A Pezon & Michel hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!