Quantum

Quantum Escalade EM 2500

Quantum Escalade EM 2500: Teljesítmény, precizitás, és megfizethetőség egyben. Kiemelkedő fékrendszer, alacsony fejlesztési költség. Fedezd fel a horgászat új dimenzióját ezzel a kiváló minőségű orsóval!

Termékleírás

A Quantum Escalade EM 2500 nem csupán egy horgászorsó, hanem egy igazi műszaki remekmű, amely minden egyes részletben a minőség, a funkcionalitás és az innováció kifinomult ötvözetét kínálja. Az Escalade megtestesíti azt az elvet, hogy egy orsónak nem csupán működnie kell, de kimagasló teljesítményt és hosszú távú megbízhatóságot kell nyújtania.

A szlogen, “Egy orsónak működnie kell!”, az Escalade esetében nem pusztán marketingüzenet, hanem a tervezési filozófia alapja. A szakértők által kidolgozott és tesztelt orsó olyan funkcionalitást kínál, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony horgászati élményt, akár friss vízeken, akár sós vizeken.

A fékrendszer kiválósága lenyűgöző. Az Escalade rendkívül finom és precíz fékbeállítása lehetővé teszi, hogy a horgász minden pillanatban teljes kontrollal rendelkezzen. Ez az aspektus különösen fontos a horgászat során, amikor egy jól beállított fék a siker és a kudarc közötti különbséget jelentheti.

Az orsó tervezése során nem csak a műszaki teljesítményre, hanem az árkategóriára is figyeltek. Az Escalade alacsonyabb fejlesztési költsége nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötni a minőség terén. Éppen ellenkezőleg, az orsó új minőségi standardokat állít fel a közepes árkategóriában.

A Quantum Escalade EM 2500 a horgászok igényeit szem előtt tartva került kialakításra. Legyen szó pergetésről, feeder horgászatról vagy más technikákról, az Escalade kiegyensúlyozott teljesítményt és könnyű kezelhetőséget nyújt. Ez az orsó nem csupán egy felszerelés, hanem egy készen álló társ a vízparti kalandokhoz, amely minden dobással és kapással az igazi horgászélményt garantálja. Fedezd fel a horgászat magasabb dimenzióját a Quantum Escalade EM 2500 segítségével, és hagyd, hogy a műszaki kifinomultság emelje ki minden pillanatát a vízen.

Quantum hivatalos oldala.

Quantum

Quantum Escalade EM 2500

Quantum Escalade EM 2500: Teljesítmény, precizitás, és megfizethetőség egyben. Kiemelkedő fékrendszer, alacsony fejlesztési költség. Fedezd fel a horgászat új dimenzióját ezzel a kiváló minőségű orsóval!

24.390,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 4029569304707 Cikkszám: 406825 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,23 kg
Csapágyak

8

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

76

Tömeg

230g

Zsinór kapacitás monofil

140 m (0,25 mm)

Fék erő (kg)

7

Fékrendszer

Elsőfékes

Alapanyag

Alumínium

Rotor

Elektronikusan kegyensúlyozott, alacsony tömegű rotor (LWR)

Orsóház

Robust nylon housing

Fék

Finoman állítható, zárt CSC™ elsőfék rendszer (karbon féklamellákkal)

Zsinórvezető görgő

Csavarodásmentes zsinórvezető görgő

Fogaskerekek

Sima futás, egyenletes zsinór felcsévélés

Dob

Alumínium Long Stroke™ dob

Dob emelés

S-curve zsinór felcsévélés

Visszaforgásgátló

Folyamatos visszaforgásgátló

Termékleírás

A Quantum Escalade EM 2500 nem csupán egy horgászorsó, hanem egy igazi műszaki remekmű, amely minden egyes részletben a minőség, a funkcionalitás és az innováció kifinomult ötvözetét kínálja. Az Escalade megtestesíti azt az elvet, hogy egy orsónak nem csupán működnie kell, de kimagasló teljesítményt és hosszú távú megbízhatóságot kell nyújtania. A szlogen, "Egy orsónak működnie kell!", az Escalade esetében nem pusztán marketingüzenet, hanem a tervezési filozófia alapja. A szakértők által kidolgozott és tesztelt orsó olyan funkcionalitást kínál, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony horgászati élményt, akár friss vízeken, akár sós vizeken. A fékrendszer kiválósága lenyűgöző. Az Escalade rendkívül finom és precíz fékbeállítása lehetővé teszi, hogy a horgász minden pillanatban teljes kontrollal rendelkezzen. Ez az aspektus különösen fontos a horgászat során, amikor egy jól beállított fék a siker és a kudarc közötti különbséget jelentheti. Az orsó tervezése során nem csak a műszaki teljesítményre, hanem az árkategóriára is figyeltek. Az Escalade alacsonyabb fejlesztési költsége nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötni a minőség terén. Éppen ellenkezőleg, az orsó új minőségi standardokat állít fel a közepes árkategóriában. A Quantum Escalade EM 2500 a horgászok igényeit szem előtt tartva került kialakításra. Legyen szó pergetésről, feeder horgászatról vagy más technikákról, az Escalade kiegyensúlyozott teljesítményt és könnyű kezelhetőséget nyújt. Ez az orsó nem csupán egy felszerelés, hanem egy készen álló társ a vízparti kalandokhoz, amely minden dobással és kapással az igazi horgászélményt garantálja. Fedezd fel a horgászat magasabb dimenzióját a Quantum Escalade EM 2500 segítségével, és hagyd, hogy a műszaki kifinomultság emelje ki minden pillanatát a vízen. Quantum hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!