Quantum

Quantum Omen FDI 540

A Quantum Omen FDI 540 egy kiváló minőségű peremfutó horgászorsó, mely magában foglalja az öt golyóscsapágyat a sima működésért. A modell 540-as, és 250 méter hosszú 0,23 mm vastagságú zsinórt képes befogadni.

Termékleírás

A Quantum Omen FDI 540 peremfutó orsó a Quantum kiemelkedő minőségű termékcsaládjának része, mely finom első fékkel és magas minőségű anyagokból készült felépítéssel büszkélkedik. Ez az orsó minden igényes horgász számára ideális választás, akik számára fontos a megbízhatóság, a kényelem és a kiváló teljesítmény.

Az Omen FDI nem csupán egy átlagos peremfutó orsó. Különleges tervezésének köszönhetően rendkívül sima és finoman állítható első fékkel rendelkezik, melynek ereje akár 8 kg is lehet. Ez a tulajdonság különösen fontos a nagyobb halak fárasztásakor, amikor minden tizedmásodperc számít.

A könnyű, mégis tartós fémdobja kényelmes és hatékony használatot tesz lehetővé, így a horgász minden figyelmét a halakra és a horgászatra fordíthatja. A speciális “Longcast” dobforma lehetővé teszi a hosszú dobásokat, miközben gondoskodik a tökéletes zsinórprofilról is, így a monofil, fluorokarbon és fonott zsinórok is tökéletesen használhatók vele.

Az orsó öt golyóscsapágyal van felszerelve, amelyek biztosítják a sima és hatékony működést. A 5,7:1 áttétel ideális társnak bizonyul az aktív pergetéshez, lehetővé téve a gyors és hatékony csalik mozgatását.

A Quantum Omen FDI 540 három népszerű méretben kapható (20/30/40), így minden horgász megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ez az orsó garancia a minőségi és kényelmes horgászatért, legyen szó bármilyen kihívásról vagy vízparti kalandról.
Ez az orsó egy kiemelkedő minőségű peremfutó orsó, mely ideális választás minden igényes horgász számára a kényelmes és hatékony horgászatért.

Quantum hivatalos oldala.

Quantum

Quantum Omen FDI 540

A Quantum Omen FDI 540 egy kiváló minőségű peremfutó horgászorsó, mely magában foglalja az öt golyóscsapágyat a sima működésért. A modell 540-as, és 250 méter hosszú 0,23 mm vastagságú zsinórt képes befogadni.

16.890,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

EAN: 4029569276899 Cikkszám: 400040 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,261 kg
Csapágyak

5

Fogaskerék áttétel

5,7:1

Behúzás (cm)

93

Tömeg

261g

Zsinór kapacitás monofil

250 m (0,23 mm)

Fék erő (kg)

8

Fékrendszer

Elsőfékes

Alapanyag

Nylon

Rotor

Razor Rotor Design

Orsóház

Kompakt orsó dizájn

Fék

Finoman állítható elsőfék

Hajtókar

Ergonómikus fogantyú rozsdamentes alapanyagból

Zsinórvezető görgő

Csavarodásmentes zsinórvezető görgő

Fogaskerekek

Robosztus fogaskerék áttétel

Dob

Alumínium Long Stroke™ dob

Dob emelés

Tökéletes zsinórkép

Visszaforgásgátló

Folyamatos visszaforgásgátló

Termékleírás

A Quantum Omen FDI 540 peremfutó orsó a Quantum kiemelkedő minőségű termékcsaládjának része, mely finom első fékkel és magas minőségű anyagokból készült felépítéssel büszkélkedik. Ez az orsó minden igényes horgász számára ideális választás, akik számára fontos a megbízhatóság, a kényelem és a kiváló teljesítmény. Az Omen FDI nem csupán egy átlagos peremfutó orsó. Különleges tervezésének köszönhetően rendkívül sima és finoman állítható első fékkel rendelkezik, melynek ereje akár 8 kg is lehet. Ez a tulajdonság különösen fontos a nagyobb halak fárasztásakor, amikor minden tizedmásodperc számít. A könnyű, mégis tartós fémdobja kényelmes és hatékony használatot tesz lehetővé, így a horgász minden figyelmét a halakra és a horgászatra fordíthatja. A speciális "Longcast" dobforma lehetővé teszi a hosszú dobásokat, miközben gondoskodik a tökéletes zsinórprofilról is, így a monofil, fluorokarbon és fonott zsinórok is tökéletesen használhatók vele. Az orsó öt golyóscsapágyal van felszerelve, amelyek biztosítják a sima és hatékony működést. A 5,7:1 áttétel ideális társnak bizonyul az aktív pergetéshez, lehetővé téve a gyors és hatékony csalik mozgatását. A Quantum Omen FDI 540 három népszerű méretben kapható (20/30/40), így minden horgász megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ez az orsó garancia a minőségi és kényelmes horgászatért, legyen szó bármilyen kihívásról vagy vízparti kalandról. Ez az orsó egy kiemelkedő minőségű peremfutó orsó, mely ideális választás minden igényes horgász számára a kényelmes és hatékony horgászatért. Quantum hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!