Rapture

Rapture Aggressor Pro merítő szák 1 tagos 160 cm 70*60cm

Hossz: 1,6 m; Méret: 70*60 cm

Termékleírás

Tökéletes választás nagyobb méretű ragadozó halak szákolására. A nyél egy tagos, nagy méretű halak merítésére is elegendő erővel bír.
Tervezésénél a praktikum és a hosszú élettartam volt a fő szempont.A kerete anodizált 6063-T6 alumíniumból készült, ami könnyű, ugyanakkor erős és strapabíró.A keret és a nyél találkozásánál egy rendkívül megbízható un. ABS összekötő és rögzítő rendszer található. Ez a rendszer biztosítja, hogy a keret és a nyél egymáshoz rögzítése tökéletes legyen, ugyanakkor használaton kívül a kötés oldásával (piros gomb megnyomásával) a nyél a szákfej fölé tolható, így a szák a szállításkor, tároláskor nagyon kis helyen elfér.Az U profillal rendelkező szákfej lekerekített. Ez nem csak a design miatt fontos, ugyanis ez a kialakítás nagyban növeli a szákfej merevségét.A lapos fenekű, tartós, 3D-s TPR gumi háló teljes mértékben halbarát. További előnye, hogy a horog sem akad bele. Tökéletes választás a “catch & release” horgászat szerelmeseinek.Akkor sem kell aggódni, ha a merítő vízbe esik. Könnyebb a víznél, semmilyen körülmények között sem süllyed el.Az elemekkel szemben ellenálló, sós és édes vízi horgászatra egyaránt kiváló választás.

Rapture

Rapture Aggressor Pro merítő szák 1 tagos 160 cm 70*60cm

Hossz: 1,6 m; Méret: 70*60 cm

43.235,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 084-51-530 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tagok száma

1

Termékleírás

Tökéletes választás nagyobb méretű ragadozó halak szákolására. A nyél egy tagos, nagy méretű halak merítésére is elegendő erővel bír. Tervezésénél a praktikum és a hosszú élettartam volt a fő szempont.A kerete anodizált 6063-T6 alumíniumból készült, ami könnyű, ugyanakkor erős és strapabíró.A keret és a nyél találkozásánál egy rendkívül megbízható un. ABS összekötő és rögzítő rendszer található. Ez a rendszer biztosítja, hogy a keret és a nyél egymáshoz rögzítése tökéletes legyen, ugyanakkor használaton kívül a kötés oldásával (piros gomb megnyomásával) a nyél a szákfej fölé tolható, így a szák a szállításkor, tároláskor nagyon kis helyen elfér.Az U profillal rendelkező szákfej lekerekített. Ez nem csak a design miatt fontos, ugyanis ez a kialakítás nagyban növeli a szákfej merevségét.A lapos fenekű, tartós, 3D-s TPR gumi háló teljes mértékben halbarát. További előnye, hogy a horog sem akad bele. Tökéletes választás a "catch & release" horgászat szerelmeseinek.Akkor sem kell aggódni, ha a merítő vízbe esik. Könnyebb a víznél, semmilyen körülmények között sem süllyed el.Az elemekkel szemben ellenálló, sós és édes vízi horgászatra egyaránt kiváló választás.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!