Rapture

Rapture Area Master Ars 632 Xul-Ag (1902 5.0) bot

A horgászbot hossza 1,90 méter, szállítási hossza pedig 99 centiméter. Összecsukott állapotban könnyen szállítható, kinyitva pedig kényelmes és hatékony használatot biztosít. Ideális választás kisebb és közepes méretű vizeken való horgászathoz.

Termékleírás

Rapture Area Master Ars 632 :

A Rapture Area Master Ars 632 bottest az Area Trout stílus iránti szenvedélyből és elkötelezettségből született, melyet a legkifinomultabb horgászati technikákhoz terveztek. Ez a csúcsminőségű anyagból készült bottest nem csupán könnyű és tartós, hanem rendkívül karcsú kialakítása is lehetővé teszi a pontos és hatékony horgászatot.

Az egyedi flexibilis csatlakozási rendszerrel a tagok között, a bot minden része aktívan részt vesz a horgászat folyamatában, biztosítva a kiváló érzékenységet és a precíz kapásérzékelést. A regular slow akció és a progresszív spicc jellemzi, ami ideálissá teszi a pontos dobásokat és a hatékony fárasztást, még a legnagyobb kihívások mellett is.

A speciális cső spicc különleges érzékenységet biztosít az UL (Ultra Light) csalis horgászathoz, lehetővé téve a finom csalik precíz vezetését és a pontos kapások érzékelését. A hosszú lábú „K” profilú gyűrűzés fonottzsinór-barát SiC betétekkel készült, amelyek sima zsinórfutást és kiváló tartósságot garantálnak.

Az ergonomikus markolat és az orsórögzítő kényelmes fogást és biztonságos kezelést nyújt még hosszabb horgászatok során is, lehetővé téve a folyamatos koncentrációt és a maximális élvezetet. Ez a bot nem csupán egy egyszerű felszerelés, hanem egy valódi társ a vízen eltöltött időben, ami segít megvalósítani a horgász álmait és célokat. Ezt a bottestet minden horgásznak ajáljuk aki nagy halra vágyik!

A Rapture hivatalos oldala

Rapture

Rapture Area Master Ars 632 Xul-Ag (1902 5.0) bot

A horgászbot hossza 1,90 méter, szállítási hossza pedig 99 centiméter. Összecsukott állapotban könnyen szállítható, kinyitva pedig kényelmes és hatékony használatot biztosít. Ideális választás kisebb és közepes méretű vizeken való horgászathoz.

25.700,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 126-25-630 Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

0,3-4,5 g

Akció

Extra ultra light – Regular slow

Tagok száma

2

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

Rapture Area Master Ars 632 : A Rapture Area Master Ars 632 bottest az Area Trout stílus iránti szenvedélyből és elkötelezettségből született, melyet a legkifinomultabb horgászati technikákhoz terveztek. Ez a csúcsminőségű anyagból készült bottest nem csupán könnyű és tartós, hanem rendkívül karcsú kialakítása is lehetővé teszi a pontos és hatékony horgászatot. Az egyedi flexibilis csatlakozási rendszerrel a tagok között, a bot minden része aktívan részt vesz a horgászat folyamatában, biztosítva a kiváló érzékenységet és a precíz kapásérzékelést. A regular slow akció és a progresszív spicc jellemzi, ami ideálissá teszi a pontos dobásokat és a hatékony fárasztást, még a legnagyobb kihívások mellett is. A speciális cső spicc különleges érzékenységet biztosít az UL (Ultra Light) csalis horgászathoz, lehetővé téve a finom csalik precíz vezetését és a pontos kapások érzékelését. A hosszú lábú „K” profilú gyűrűzés fonottzsinór-barát SiC betétekkel készült, amelyek sima zsinórfutást és kiváló tartósságot garantálnak. Az ergonomikus markolat és az orsórögzítő kényelmes fogást és biztonságos kezelést nyújt még hosszabb horgászatok során is, lehetővé téve a folyamatos koncentrációt és a maximális élvezetet. Ez a bot nem csupán egy egyszerű felszerelés, hanem egy valódi társ a vízen eltöltött időben, ami segít megvalósítani a horgász álmait és célokat. Ezt a bottestet minden horgásznak ajáljuk aki nagy halra vágyik! A Rapture hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!