Rapture

Rapture Bb Crank 05 F Ctm 45mm/7g, wobbler

A Rapture Bb Crank 05 egy magas színvonalú wobbler, mely a magyar horgászoknak készült. A CTM szín és a 10-es fekete nikkel horog kombinációja kiváló kapásokat biztosít balin, domolykó, jázskeszeg és csuka horgászatához. Kifinomult eszköz, mely a Trabucco-Rapture Hungary csapatának sikereit tükrözi, és ideális választás a sikeres horgászat élményeihez.

Termékleírás

A Rapture Bb Crank 05 egy kiváló minőségű wobbler, melyet a Trabucco-Rapture Hungary fejlesztett ki, és amely az olaszországi horgász világjátékokon elért kivételes eredményeik miatt vált ismertté. Az új színek (749, 776) megjelenése 2017-ben, valamint a 2018-as további variációk (772, 773) további dimenziókat és lehetőségeket kínálnak a horgászoknak.

Ezt a wobblert kifejezetten a magyar horgászok számára ajánljuk, amelyek kiemelkedően bizonyították magukat a 2011-es olaszországi versenyen, ahol a Trabucco-Rapture Hungary csapata mind az egyéni, mind a csapatverseny kategóriában két aranyérmet szerzett. A Rapture Bb Crank 05-nek köszönhetően elérhetővé váltak a magyar horgászok számára a kiváló minőségű és sikeres műcsalik.

Ez a wobbler különösen alkalmas balin, domolykó, jázskeszeg és csuka horgászatához. A 4,5 cm hosszúságával és 7g tömegével könnyű és hatékony vezetést biztosít, ideális mind a kezdők, mind a tapasztalt horgászok számára. A wobbler úszóképessége felúszó/floating, ami lehetővé teszi, hogy változatos körülmények között is hatékonyan használható legyen.

Ez a termék azoknak a horgászoknak szól, akik a legmagasabb minőségű felszereléseket keresik a sikeres horgászat érdekében. A 0-0,5 méteres vontatási mélység lehetőséget teremt változatos vízi környezetekben való hatékony alkalmazkodásra. A wobbler #10 VMC Black Nickel horoggal van felszerelve, ami további garanciát jelent a megbízható kapásokhoz.

Ez a műcsali nem csupán egy egyszerű műcsali – ez egy olyan eszköz, amely hozzájárul a sikeres horgászathoz és emlékezetes pillanatokhoz a vízen. Legyen szó profi versenyről vagy pihentető horgászatról a barátokkal, a Rapture Bb Crank 05 mindig megbízható választás a vízi kalandokhoz.

Rapture hivatalos oldala.

Rapture

Rapture Bb Crank 05 F Ctm 45mm/7g, wobbler

A Rapture Bb Crank 05 egy magas színvonalú wobbler, mely a magyar horgászoknak készült. A CTM szín és a 10-es fekete nikkel horog kombinációja kiváló kapásokat biztosít balin, domolykó, jázskeszeg és csuka horgászatához. Kifinomult eszköz, mely a Trabucco-Rapture Hungary csapatának sikereit tükrözi, és ideális választás a sikeres horgászat élményeihez.

2.240,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 180-00-727 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

7g

Akció

Úszó

Vontatási mélység

0 – 0,5 m

Horog méret

10

Horog bevonat

Black Nickel

Termékleírás

A Rapture Bb Crank 05 egy kiváló minőségű wobbler, melyet a Trabucco-Rapture Hungary fejlesztett ki, és amely az olaszországi horgász világjátékokon elért kivételes eredményeik miatt vált ismertté. Az új színek (749, 776) megjelenése 2017-ben, valamint a 2018-as további variációk (772, 773) további dimenziókat és lehetőségeket kínálnak a horgászoknak. Ezt a wobblert kifejezetten a magyar horgászok számára ajánljuk, amelyek kiemelkedően bizonyították magukat a 2011-es olaszországi versenyen, ahol a Trabucco-Rapture Hungary csapata mind az egyéni, mind a csapatverseny kategóriában két aranyérmet szerzett. A Rapture Bb Crank 05-nek köszönhetően elérhetővé váltak a magyar horgászok számára a kiváló minőségű és sikeres műcsalik. Ez a wobbler különösen alkalmas balin, domolykó, jázskeszeg és csuka horgászatához. A 4,5 cm hosszúságával és 7g tömegével könnyű és hatékony vezetést biztosít, ideális mind a kezdők, mind a tapasztalt horgászok számára. A wobbler úszóképessége felúszó/floating, ami lehetővé teszi, hogy változatos körülmények között is hatékonyan használható legyen. Ez a termék azoknak a horgászoknak szól, akik a legmagasabb minőségű felszereléseket keresik a sikeres horgászat érdekében. A 0-0,5 méteres vontatási mélység lehetőséget teremt változatos vízi környezetekben való hatékony alkalmazkodásra. A wobbler #10 VMC Black Nickel horoggal van felszerelve, ami további garanciát jelent a megbízható kapásokhoz. Ez a műcsali nem csupán egy egyszerű műcsali – ez egy olyan eszköz, amely hozzájárul a sikeres horgászathoz és emlékezetes pillanatokhoz a vízen. Legyen szó profi versenyről vagy pihentető horgászatról a barátokkal, a Rapture Bb Crank 05 mindig megbízható választás a vízi kalandokhoz. Rapture hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!