Rapture

Rapture Drone Ltx DRS 642 Xul-Ag (1932 5.0) bot

Rapture Drone Ltx DRS 642 bot hossza 1,93 méter, ami ideális a precíziós horgászathoz. Szállítási hossza 99 centiméter, így könnyen szállítható és tárolható, ideális választás bármelyik horgászkalandhoz.

Termékleírás

Rapture Drone Ltx DRS 642 bot:

Egy kivételesen karcsú és kifinomult darab, melyet CX-1 Micro Pitch High Modulus carbonból készítettek. A speciális flexibilis csatlakoztatási rendszer lehetővé teszi, hogy még a nyél is részt vegyen a fárasztásban. A regular slow akció és a progresszív spicc ideálisak a kanál villantók használatára. A különleges, rendkívül érzékeny csőspicc és a kis méretű, de hosszú lábú “K” profilú gyűrűzés fonottzsinórbarát SiC betétekkel biztosítja a tökéletes érzékenységet és teljesítményt. A kényelmes EVA borítású markolat és a gravírozott botvége kiváló fogást és kényelmet nyújt, míg az ergonomikus, woven carbon orsórögzítő biztosítja az orsó stabil és biztonságos illeszkedését. Ez a bot minden horgász számára kiváló választás lehet, aki értékeli a minőséget és a hatékonyságot a vízen.

Tulajdonságai:

Nagyon karcsú – CX-1 Micro Pitch High Modulus carbon – bottest
Speciális flexibilis csatlakoztatási rendszer a tagok között, így még a nyél is dolgozik a fárasztáskor
Regular slow akció és progresszív spicc jellemzi, mely ideálissá teszi kanál villantók használatára
Különleges – rendkívül érzékeny – cső spicc
Kis méretű, de hosszú lábú „K” profilú gyűrűzés fonottzsinór barát SiC betéttel
Kényelmes markolat EVA borítással, gravírozott botvéggel
Ergonómikus – woven carbon – orsórögzítő

Rapture hivatalos oldala

Rapture

Rapture Drone Ltx DRS 642 Xul-Ag (1932 5.0) bot

Rapture Drone Ltx DRS 642 bot hossza 1,93 méter, ami ideális a precíziós horgászathoz. Szállítási hossza 99 centiméter, így könnyen szállítható és tárolható, ideális választás bármelyik horgászkalandhoz.

24.775,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 126-25-720 Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

0.3-5 g

Akció

Extra ultra light – Regular slow

Tagok száma

2

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

Rapture Drone Ltx DRS 642 bot:
Egy kivételesen karcsú és kifinomult darab, melyet CX-1 Micro Pitch High Modulus carbonból készítettek. A speciális flexibilis csatlakoztatási rendszer lehetővé teszi, hogy még a nyél is részt vegyen a fárasztásban. A regular slow akció és a progresszív spicc ideálisak a kanál villantók használatára. A különleges, rendkívül érzékeny csőspicc és a kis méretű, de hosszú lábú "K" profilú gyűrűzés fonottzsinórbarát SiC betétekkel biztosítja a tökéletes érzékenységet és teljesítményt. A kényelmes EVA borítású markolat és a gravírozott botvége kiváló fogást és kényelmet nyújt, míg az ergonomikus, woven carbon orsórögzítő biztosítja az orsó stabil és biztonságos illeszkedését. Ez a bot minden horgász számára kiváló választás lehet, aki értékeli a minőséget és a hatékonyságot a vízen.
Tulajdonságai: Nagyon karcsú - CX-1 Micro Pitch High Modulus carbon – bottest Speciális flexibilis csatlakoztatási rendszer a tagok között, így még a nyél is dolgozik a fárasztáskor Regular slow akció és progresszív spicc jellemzi, mely ideálissá teszi kanál villantók használatára Különleges – rendkívül érzékeny – cső spicc Kis méretű, de hosszú lábú „K” profilú gyűrűzés fonottzsinór barát SiC betéttel Kényelmes markolat EVA borítással, gravírozott botvéggel Ergonómikus - woven carbon - orsórögzítő Rapture hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!