Rapture

Rapture Edge Master bot Tubolar-762L

Rapture Edge Master Tubolar bot: 2,28m hossz, 118cm szállítási hossz, 2-10g dobósúly, Light – Fast akció. Ideális könnyű pergetéshez. SX4 Nano Carbon és CXC carbon réteg a könnyedségért és erőért. Kényelmes EVA markolat, minimalista acél – karbon orsótartó. Kiváló teljesítmény, kompakt kialakítás.

Termékleírás

A Rapture Edge Master bot Tubolar-762L egy lenyűgözően kiváló minőségű, prémium kategóriás pergető bot, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt wobbleres, villantós és gumicsalis horgászat során. Az SX4 Nano Carbonból készült bottest kifinomult technológiával és precíz gyártási folyamatokkal került létre, garantálva a szilárdságot, könnyedséget és a horgászati élmény magas szintjét.

A bot spicce üreges kialakítású, amely nemcsak súlycsökkentést eredményez, hanem megőrzi a bot szükséges merevségét is. A nyéltag keresztszövésű Carbon réteggel (CXC carbon) van megerősítve, így ellenáll a csavarodásnak, növeli a reakcióképességet és javítja a dobáspontosságot. Ez a kifinomult konstrukció olyan horgászok számára ideális, akik magas elvárásokat támasztanak a felszerelésükhöz.

A bot rendkívül sokoldalú, kifejezetten kisebb wobblerek, villantók és gumicsalik használatára lett tervezve. A markolat EVA borítást kapott, ami kényelmes fogást biztosít még hosszabb horgászatok során is. A gyűrűzése ultrakönnyű, egylábas SiC, amely ideális a fonott zsinórokhoz is, és minimalista acél – karbon orsótartója egyszerű, mégis hatékony.

Az összkép alapján a Rapture Edge Master bot Tubolar-762L a prémium kategóriába tartozó pergető botok csúcsát képviseli. A tervezés és az anyaghasználat összhangja kiváló horgászati élményt ígér minden olyan horgásznak, aki elkötelezett a kiválóság és a precizitás mellett. Ezen a boton keresztül a horgászok felfedezhetik a legújabb technológia és a hagyományos horgászati élmény tökéletes egyensúlyát.

Rapture hivatalos oldala.

Rapture

Rapture Edge Master bot Tubolar-762L

Rapture Edge Master Tubolar bot: 2,28m hossz, 118cm szállítási hossz, 2-10g dobósúly, Light – Fast akció. Ideális könnyű pergetéshez. SX4 Nano Carbon és CXC carbon réteg a könnyedségért és erőért. Kényelmes EVA markolat, minimalista acél – karbon orsótartó. Kiváló teljesítmény, kompakt kialakítás.

70.215,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 126-53-400 Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

2-10 g

Akció

Light – Fast

Tagok száma

2

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

A Rapture Edge Master bot Tubolar-762L egy lenyűgözően kiváló minőségű, prémium kategóriás pergető bot, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt wobbleres, villantós és gumicsalis horgászat során. Az SX4 Nano Carbonból készült bottest kifinomult technológiával és precíz gyártási folyamatokkal került létre, garantálva a szilárdságot, könnyedséget és a horgászati élmény magas szintjét. A bot spicce üreges kialakítású, amely nemcsak súlycsökkentést eredményez, hanem megőrzi a bot szükséges merevségét is. A nyéltag keresztszövésű Carbon réteggel (CXC carbon) van megerősítve, így ellenáll a csavarodásnak, növeli a reakcióképességet és javítja a dobáspontosságot. Ez a kifinomult konstrukció olyan horgászok számára ideális, akik magas elvárásokat támasztanak a felszerelésükhöz. A bot rendkívül sokoldalú, kifejezetten kisebb wobblerek, villantók és gumicsalik használatára lett tervezve. A markolat EVA borítást kapott, ami kényelmes fogást biztosít még hosszabb horgászatok során is. A gyűrűzése ultrakönnyű, egylábas SiC, amely ideális a fonott zsinórokhoz is, és minimalista acél – karbon orsótartója egyszerű, mégis hatékony. Az összkép alapján a Rapture Edge Master bot Tubolar-762L a prémium kategóriába tartozó pergető botok csúcsát képviseli. A tervezés és az anyaghasználat összhangja kiváló horgászati élményt ígér minden olyan horgásznak, aki elkötelezett a kiválóság és a precizitás mellett. Ezen a boton keresztül a horgászok felfedezhetik a legújabb technológia és a hagyományos horgászati élmény tökéletes egyensúlyát. Rapture hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!