Rapture

Rapture Invader S762M – 2302/15 horgászbot

Hossz (Length): 2,30 m; Száll. hossz (C. length): 117 cm; Gyűrű tip./db (Guide): SiC/9; Dobósúly: 3-15 g; Bot akció (Action): Medium – Fast

Termékleírás

Ha egy modern tervezésű, szuper vékony bottestű és nagyon érzékeny botot keress a könnyű pergető horgászatatihoz akkor a Rapture Invader-t ajánljuk Önnek. A gyors akciójú bottal könnyedén dobhatunk messzire kis csalival, könnyen és pontosan. A blank könnyű és kellően erős a nagyobb halak kifárasztásahoz is. Az osztott nyelű, igazán impozáns botcsalád, a stílushoz harmonikusan illeszkedő speciális méretű, ill. kiosztású SIC gyűrű sort kapott.

És most jön az unikum: Az orsótartó speciális, mivel a  botot tartó kéz nem tudja kihagyni a bottest érintését, így a legérzékenyebb kapásokat is hibátlanul közvetíti a bot.
Ne feledjék, a ultra könnyű bototk nem jelentenek ultra kicsi hal fogásokat!
A Rapture Invader készen áll a csatákra. Avanti ! 

Rapture

Rapture Invader S762M – 2302/15 horgászbot

Hossz (Length): 2,30 m; Száll. hossz (C. length): 117 cm; Gyűrű tip./db (Guide): SiC/9; Dobósúly: 3-15 g; Bot akció (Action): Medium – Fast

28.750,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 126-10-500 Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

3-15 g

Akció

Medium – Fast

Tagok száma

2

Termékleírás

Ha egy modern tervezésű, szuper vékony bottestű és nagyon érzékeny botot keress a könnyű pergető horgászatatihoz akkor a Rapture Invader-t ajánljuk Önnek. A gyors akciójú bottal könnyedén dobhatunk messzire kis csalival, könnyen és pontosan. A blank könnyű és kellően erős a nagyobb halak kifárasztásahoz is. Az osztott nyelű, igazán impozáns botcsalád, a stílushoz harmonikusan illeszkedő speciális méretű, ill. kiosztású SIC gyűrű sort kapott. És most jön az unikum: Az orsótartó speciális, mivel a  botot tartó kéz nem tudja kihagyni a bottest érintését, így a legérzékenyebb kapásokat is hibátlanul közvetíti a bot. Ne feledjék, a ultra könnyű bototk nem jelentenek ultra kicsi hal fogásokat! A Rapture Invader készen áll a csatákra. Avanti ! 
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!