Rapture

Rapture Pro Thoki S Gsh 80mm 14 g wobbler

Szín (Color): Gsh

Termékleírás

Rapture Pro Thoki S Gsh wobbler:

A Rapture Pro Thoki S Gsh wobbler egy kiváló minőségű és sokoldalú műcsali, amelyet a horgászok széles körű használatra terveztek. Az “lipless lure” kategóriába tartozik, vagyis terelőlap nélküli csalik közé sorolható. Ez a típusú csali számos különböző technikával alkalmazható, ideértve a vertikális és a jerk wobblerek funkcióit is. A Thoki különlegessége az, hogy hosszúkás, „minnow” jellegű, és 8 centiméteres méretéhez 14 gramm súly társul, ami ideális a távoli dobásokhoz.

Ez a csali kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobjunk vele, mint sok más wobblerrel. Emellett saját, jobbra-balra kilengő akcióval rendelkezik, ami fokozza a vonzerejét a ragadozók számára. Annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érjük el vele, fontos az optimális horgásztechnika alkalmazása.

A Thoki süllyedő változata lehetővé teszi a víz teljes mélységének átvizsgálását, így bármilyen mély vízben hatékonyan használható. A csali sokféle vezetési módszerrel alkalmazható, legyen szó rángató, twitchelő vagy folyamatos behúzásról. A Pro Thoki S Gsh wobbler kiváló választás minden horgásznak, aki hatékonyan szeretné csalogatni a ragadozó halakat a vízben.

PIONEER PRO RIG BAGTulajdonságai:
Technika: Spinning & casting
Vontatási mélység:

80 mm -nél max. 4m
95 mm-nél max. 5m

Úszóképesség: Süllyedő / Sinking
Horog: #06 VMC Permanent steell

A Rapture hivatalos oldala

Rapture

Rapture Pro Thoki S Gsh 80mm 14 g wobbler

Szín (Color): Gsh

2.880,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 180-09-530 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

14g

Szín

Gsh

Vontatási mélység

0 – 4 m

Horog méret

6

Horog bevonat

Permanent Steel

Termékleírás

Rapture Pro Thoki S Gsh wobbler: A Rapture Pro Thoki S Gsh wobbler egy kiváló minőségű és sokoldalú műcsali, amelyet a horgászok széles körű használatra terveztek. Az "lipless lure" kategóriába tartozik, vagyis terelőlap nélküli csalik közé sorolható. Ez a típusú csali számos különböző technikával alkalmazható, ideértve a vertikális és a jerk wobblerek funkcióit is. A Thoki különlegessége az, hogy hosszúkás, „minnow” jellegű, és 8 centiméteres méretéhez 14 gramm súly társul, ami ideális a távoli dobásokhoz. Ez a csali kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobjunk vele, mint sok más wobblerrel. Emellett saját, jobbra-balra kilengő akcióval rendelkezik, ami fokozza a vonzerejét a ragadozók számára. Annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érjük el vele, fontos az optimális horgásztechnika alkalmazása. A Thoki süllyedő változata lehetővé teszi a víz teljes mélységének átvizsgálását, így bármilyen mély vízben hatékonyan használható. A csali sokféle vezetési módszerrel alkalmazható, legyen szó rángató, twitchelő vagy folyamatos behúzásról. A Pro Thoki S Gsh wobbler kiváló választás minden horgásznak, aki hatékonyan szeretné csalogatni a ragadozó halakat a vízben. PIONEER PRO RIG BAGTulajdonságai: Technika: Spinning & casting Vontatási mélység: 80 mm -nél max. 4m 95 mm-nél max. 5m Úszóképesség: Süllyedő / Sinking Horog: #06 VMC Permanent steell A Rapture hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!