Rapture

Rapture X-Ray Racing C691H/X-Fast, pergető bot

Hossz (Length): 2,06 m; Száll. hossz (C. length): 206 cm; Gyűrű tip./db (Guide): K STYLE SiC/10; Dobósúly: 3/8-1 oz; Bot akció (Action): Heavy – Extra fast

Termékleírás

Igazi „versenyes” casting bot, mely a Rapture csapata és a világbajnok Marco Iseppi közös munkájának az eredménye. A tervezésnél minden apró részletre kimagasló figyelmet fordítottak és felhasználták mindkét fél sok éves tapasztalatát.
A bottest nagyon érzékeny és reaktív, ugyanakkor rendkívül megbízható, jól tűri a komolyabb és hirtelen jelentkező erőhatásokat is.
Ezt a különleges – japán nano technológiás – anyagának köszönheti, melynek a lelke az úgynevezett SX4 carbon szálas réteg. Ebben a rétegben a szálak 45 és 135 fokos pozícióban helyezkednek el molekuláris hullám formájában. Ennek a rétegnek köszönheti a bot a rendkívüli érzékenységgel párosuló nagy erejét.
A bot a fonott zsinór barátságáról híres SiC gyűrűzést kapta.
A nyéltag markolat része EVA borítást kapott, ami egyrészt kényelmes és biztonságos fogást tesz lehetővé, másrészt bizonyos fokú védelmet nyújt a nyéltag sérülésivel szemben.
Kifejezetten ajánlott ez a casting bot a lágygumis horgászatra, Texas, vagy jiges technikával, amelyek segítségével minden hely aprólékosan feltérképezhető és kicsalogatható a ragadozó a rejtekéből.

Rapture

Rapture X-Ray Racing C691H/X-Fast, pergető bot

Hossz (Length): 2,06 m; Száll. hossz (C. length): 206 cm; Gyűrű tip./db (Guide): K STYLE SiC/10; Dobósúly: 3/8-1 oz; Bot akció (Action): Heavy – Extra fast

69.175,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 126-07-750 Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

3/8-1 oz

Akció

Heavy – Extra fast

Tagok száma

1

Termékleírás

Igazi „versenyes” casting bot, mely a Rapture csapata és a világbajnok Marco Iseppi közös munkájának az eredménye. A tervezésnél minden apró részletre kimagasló figyelmet fordítottak és felhasználták mindkét fél sok éves tapasztalatát. A bottest nagyon érzékeny és reaktív, ugyanakkor rendkívül megbízható, jól tűri a komolyabb és hirtelen jelentkező erőhatásokat is. Ezt a különleges – japán nano technológiás – anyagának köszönheti, melynek a lelke az úgynevezett SX4 carbon szálas réteg. Ebben a rétegben a szálak 45 és 135 fokos pozícióban helyezkednek el molekuláris hullám formájában. Ennek a rétegnek köszönheti a bot a rendkívüli érzékenységgel párosuló nagy erejét. A bot a fonott zsinór barátságáról híres SiC gyűrűzést kapta. A nyéltag markolat része EVA borítást kapott, ami egyrészt kényelmes és biztonságos fogást tesz lehetővé, másrészt bizonyos fokú védelmet nyújt a nyéltag sérülésivel szemben. Kifejezetten ajánlott ez a casting bot a lágygumis horgászatra, Texas, vagy jiges technikával, amelyek segítségével minden hely aprólékosan feltérképezhető és kicsalogatható a ragadozó a rejtekéből.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!