Rapture

Rapture X-Ray S6101Ml/F, bot

Hossz (Length): 2,08 m; Száll. hossz (C. length): 208 cm; Dobósúly: 1/32-1/8 oz; Bot akció (Action): Medium Light

Termékleírás

A Rapture X-Ray S6101Ml/F bot kiváló választás minden horgásznak, aki a fekete sügér vagy más ragadozók horgászatára specializálódik. Kiváló érzékenysége és megbízhatósága lehetővé teszi a pontos dobásokat és a hatékony fárasztást. Az SX4 Carbon Cloth – Nano Technology anyagnak köszönhetően könnyű és erős, így hosszú távon is kényelmes használatot biztosít. A jól kiegyensúlyozott nyél és az EVA burkolat extra kényelmet nyújt a horgászat során, míg a SiC gyűrűk garantálják a fonott zsinór sima és kímélő futását.

A horgászbotokat – modelltől és márkától függetlenül – egy vagy maximum két hasonló technikára tervezik. Ez alől a Rapture X-Ray S6101Ml/F bot sem kivétel, melyet elsősorban a fekete sügérre specializálódott horgászoknak ajánljuk,de természetesen más ragadozók hatékony, pontos horgászatára is tökéletes.
Ennek megfelelően a bot nagyon érzékeny, nagyon megbízható és állja a hirtelen terhelést és nagy kirohanásokat is.
Ahhoz, hogy ezeknek az igényeknek megfeleljen, a bot nagyon korszerű anyagból készült. Ez az anyag az SX4 Carbon Cloth – Nano Technology, melyet a Rapture és Toray együtműködésének keretében fejlesztettek ki.

Az anyag egy nagy tisztaságú és modulusu szénszálakból szőtt “szövet”, ahol a szénszálak 45 és 135 fok között vannak elhelyezve.Ennek a speciális elrendezésnek köszönhető, hogy a terhelés a bot teljes hosszában egyenletesen oszlik el, így egy nagyon erős pálcát kaptunk. A korszerű és erős anyagnak az alkalmazásával a bot súlyát radikálisan lehetett  csökkenteni.
A jól méretezett nyél hozzájárult a bot helyes kiegyensúlyozottságához és kényelmes EVA burkolatot kapott.
A botot a jól bevált – fonott zsinór kímélő – SiC gyűrűkkel szerelték.

A Rapture hivatalos oldala

Rapture

Rapture X-Ray S6101Ml/F, bot

Hossz (Length): 2,08 m; Száll. hossz (C. length): 208 cm; Dobósúly: 1/32-1/8 oz; Bot akció (Action): Medium Light

46.330,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 126-06-400 Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

1/32-1/8 oz

Tagok száma

1

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

A Rapture X-Ray S6101Ml/F bot kiváló választás minden horgásznak, aki a fekete sügér vagy más ragadozók horgászatára specializálódik. Kiváló érzékenysége és megbízhatósága lehetővé teszi a pontos dobásokat és a hatékony fárasztást. Az SX4 Carbon Cloth - Nano Technology anyagnak köszönhetően könnyű és erős, így hosszú távon is kényelmes használatot biztosít. A jól kiegyensúlyozott nyél és az EVA burkolat extra kényelmet nyújt a horgászat során, míg a SiC gyűrűk garantálják a fonott zsinór sima és kímélő futását. A horgászbotokat - modelltől és márkától függetlenül - egy vagy maximum két hasonló technikára tervezik. Ez alől a Rapture X-Ray S6101Ml/F bot sem kivétel, melyet elsősorban a fekete sügérre specializálódott horgászoknak ajánljuk,de természetesen más ragadozók hatékony, pontos horgászatára is tökéletes. Ennek megfelelően a bot nagyon érzékeny, nagyon megbízható és állja a hirtelen terhelést és nagy kirohanásokat is. Ahhoz, hogy ezeknek az igényeknek megfeleljen, a bot nagyon korszerű anyagból készült. Ez az anyag az SX4 Carbon Cloth - Nano Technology, melyet a Rapture és Toray együtműködésének keretében fejlesztettek ki. Az anyag egy nagy tisztaságú és modulusu szénszálakból szőtt "szövet", ahol a szénszálak 45 és 135 fok között vannak elhelyezve.Ennek a speciális elrendezésnek köszönhető, hogy a terhelés a bot teljes hosszában egyenletesen oszlik el, így egy nagyon erős pálcát kaptunk. A korszerű és erős anyagnak az alkalmazásával a bot súlyát radikálisan lehetett  csökkenteni. A jól méretezett nyél hozzájárult a bot helyes kiegyensúlyozottságához és kényelmes EVA burkolatot kapott. A botot a jól bevált - fonott zsinór kímélő - SiC gyűrűkkel szerelték. A Rapture hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!