Rhino

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor

Erőteljes elektromos csónakmotor 110 lb tolóerővel 24 V feszültségnél. Max 1150 W. Ugyanolyan technikai kivitel, mint a BLX 70-nél.

Termékleírás

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor:

Az erőteljes elektromos csónakmotorunk 110 lb tolóerővel és 24 V feszültséggel rendelkezik, amely magas teljesítményével és számos kiváló tulajdonságával ideális választás minden horgász vagy vitorlázó számára. A BLX 70 modell technikai kivitelével megegyező gondozásmentes felépítésével és a szénkefék mellőzésével biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A Rhino BLX 110 csónakmotor sósvízi használatra is alkalmas, mivel a nyél kihúzható és az acél tengely biztosítja a megfelelő ellenállást a sósvíz káros hatásaival szemben. A nyomógomb segítségével könnyen bebillenthető, és a propeller merülési mélysége és a kormányzás erőssége fokozatmentesen állítható, hogy az igényeknek megfelelően szabályozhassuk a hajtómű teljesítményét.

A brushless motor technológiája gondozásmentes meghajtást kínál, és a NIB Power Magnets technológia a neodym szuper mágnesek erejét használja fel a nagyobb teljesítményért és hatékonyságért. Az Auto Electronic Protection rendszer védelmet nyújt a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen, biztosítva a biztonságos és hosszú távú használatot.

A motor Lithium akkumulátorokkal is használható, és különféle funkciókat kínál, mint például a Sail Boat Applicable, ami azt jelenti, hogy ideális kiegészítő motor a vitorlásokhoz. A Sport Mode rövid idejű maximális teljesítményt tesz lehetővé, míg a USB Power Out lehetőséget biztosít lámpák és mobiltelefonok töltésére.

Az Info Display segítségével könnyen ellenőrizhetők az állapotinformációk, és a Saltgard technológia további védelmet nyújt a sósvízi körülmények között. A Stainless Steel Shaft rozsdamentes acél tengely biztosítja a tartósságot, a Quick Adjust System gombnyomással irányítható motor trimmelés pedig a kényelmet szolgálja.

Az Excellent Service garancia a tökéletes szerviz háttért biztosítja a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz, így teljes biztonságban élvezhetjük a motor előnyeit hosszú távon. A motor széles funkcionalitása és kiemelkedő technikai jellemzői révén az ideális választás minden olyan horgász vagy vitorlázó számára, aki megbízható és hatékony elektromos csónakmotort keres.

A Rhino hivatalos oldala

Rhino

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor

Erőteljes elektromos csónakmotor 110 lb tolóerővel 24 V feszültségnél. Max 1150 W. Ugyanolyan technikai kivitel, mint a BLX 70-nél.

315.390,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569240890 Cikkszám: 9935110 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 14 kg
Hossz

50 cm

Tömeg

14 kg

Szélesség

14 cm

Magasság

118 cm

Kiszerelés

1 darab

Motor

Brushless motor

Max. csónak súly

2400 kg

Volt

15-32 V

Akku kábel hossza (m)

2.1

Tengely hossz

91 cm

Sebességek

Vario

Védelem a sótól

Igen

Termékleírás

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor: Az erőteljes elektromos csónakmotorunk 110 lb tolóerővel és 24 V feszültséggel rendelkezik, amely magas teljesítményével és számos kiváló tulajdonságával ideális választás minden horgász vagy vitorlázó számára. A BLX 70 modell technikai kivitelével megegyező gondozásmentes felépítésével és a szénkefék mellőzésével biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A Rhino BLX 110 csónakmotor sósvízi használatra is alkalmas, mivel a nyél kihúzható és az acél tengely biztosítja a megfelelő ellenállást a sósvíz káros hatásaival szemben. A nyomógomb segítségével könnyen bebillenthető, és a propeller merülési mélysége és a kormányzás erőssége fokozatmentesen állítható, hogy az igényeknek megfelelően szabályozhassuk a hajtómű teljesítményét. A brushless motor technológiája gondozásmentes meghajtást kínál, és a NIB Power Magnets technológia a neodym szuper mágnesek erejét használja fel a nagyobb teljesítményért és hatékonyságért. Az Auto Electronic Protection rendszer védelmet nyújt a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen, biztosítva a biztonságos és hosszú távú használatot. A motor Lithium akkumulátorokkal is használható, és különféle funkciókat kínál, mint például a Sail Boat Applicable, ami azt jelenti, hogy ideális kiegészítő motor a vitorlásokhoz. A Sport Mode rövid idejű maximális teljesítményt tesz lehetővé, míg a USB Power Out lehetőséget biztosít lámpák és mobiltelefonok töltésére. Az Info Display segítségével könnyen ellenőrizhetők az állapotinformációk, és a Saltgard technológia további védelmet nyújt a sósvízi körülmények között. A Stainless Steel Shaft rozsdamentes acél tengely biztosítja a tartósságot, a Quick Adjust System gombnyomással irányítható motor trimmelés pedig a kényelmet szolgálja. Az Excellent Service garancia a tökéletes szerviz háttért biztosítja a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz, így teljes biztonságban élvezhetjük a motor előnyeit hosszú távon. A motor széles funkcionalitása és kiemelkedő technikai jellemzői révén az ideális választás minden olyan horgász vagy vitorlázó számára, aki megbízható és hatékony elektromos csónakmotort keres. A Rhino hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!