Rhino

Rhino BLX 65BMR Elektromos Csónakmotor

Elektromos külső orrmotor 65 lbs tolóerővel 12 Voltos feszültségnél. Maximális teljesítmény 520 W. A kb. 130 cm-es tengely alu-kompozit anyagból készült.

Termékleírás

Rhino BLX 65BMR Elektromos Csónakmotor:

A Rhino BLX 65BMR Elektromos Csónakmotor magas teljesítményű eszköz, amely ideális választás a vízi kalandokhoz. A 65 lbs tolóerő és az 520 W maximális teljesítmény garantálja a hatékony és gördülékeny haladást. Az alumínium-kompozit tengely könnyű és tartós, míg a propeller merülési mélysége könnyen beállítható, hogy megfeleljen minden helyzetnek. A mellékelt távirányító lehetővé teszi a motor és a kormányzás egyszerű vezérlését, míg a Neodym szupermágnesekkel felszerelt Brushed Motor kiváló teljesítményt nyújt. Az Auto Electronic Protection rendszer védi a motort a túlfeszültség, a rövidzárlat és a túlterhelés ellen. Kompatibilis a Lithium akkumulátorokkal, és könnyű alu-kompozit tengelye biztosítja a hosszú élettartamot. A Rhino BLX 65BMR mellé kiváló szervizháttér jár, hogy biztosítsa a hosszú távú megbízhatóságot és a felhasználói elégedettséget.

A Rhino hivatalos oldala

Rhino

Rhino BLX 65BMR Elektromos Csónakmotor

Elektromos külső orrmotor 65 lbs tolóerővel 12 Voltos feszültségnél. Maximális teljesítmény 520 W. A kb. 130 cm-es tengely alu-kompozit anyagból készült.

281.290,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569232475 Cikkszám: 9940065 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 15 kg
Méretek 155 × 24 × 54 cm
Hossz

155 cm

Tömeg

15kg

Szélesség

24 cm

Magasság

54 cm

Szín

Fekete

Kiszerelés

1 darab

Motor

Brush motor

Max. csónak súly

2100 kg

Volt

12 V

Akku kábel hossza (m)

2

Tengely hossz

137 cm

Sebességek

Variable

Termékleírás

Rhino BLX 65BMR Elektromos Csónakmotor: A Rhino BLX 65BMR Elektromos Csónakmotor magas teljesítményű eszköz, amely ideális választás a vízi kalandokhoz. A 65 lbs tolóerő és az 520 W maximális teljesítmény garantálja a hatékony és gördülékeny haladást. Az alumínium-kompozit tengely könnyű és tartós, míg a propeller merülési mélysége könnyen beállítható, hogy megfeleljen minden helyzetnek. A mellékelt távirányító lehetővé teszi a motor és a kormányzás egyszerű vezérlését, míg a Neodym szupermágnesekkel felszerelt Brushed Motor kiváló teljesítményt nyújt. Az Auto Electronic Protection rendszer védi a motort a túlfeszültség, a rövidzárlat és a túlterhelés ellen. Kompatibilis a Lithium akkumulátorokkal, és könnyű alu-kompozit tengelye biztosítja a hosszú élettartamot. A Rhino BLX 65BMR mellé kiváló szervizháttér jár, hogy biztosítsa a hosszú távú megbízhatóságot és a felhasználói elégedettséget. A Rhino hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!