Rhino

Rhino BLX 70 Elektromos Csónakmotor

Erőteljes elektromos csónakmotor 70 lb tolóerővel 12 V feszültségnél. Ez közel 2 lóerőnek felel meg. Gondozásmentes felépítés, ami mellőzi a szénkefe használatát.

Termékleírás

Rhino BLX 70 Elektromos Csónakmotor:

Erőteljes elektromos csónakmotor 70 lb tolóerővel 12 V feszültségnél. Ez közel 2 lóerőnek felel meg. Gondozásmentes felépítés, ami mellőzi a szénkefe használatát. Egy úgynevezett S Modus (egy Sport Modus gombbal aktiválható) azonnal a legmagasabb teljesítményt hozza, míg a Vario Speed alapbeállítás előre és hátra is fokozatmentes sebességállítást tesz lehetővé. A kijelző működés közben mutatja a töltöttség állapotát. Ezen kívül a motoron található egy USB aljzat telefonok és lámpák töltéséhez. Rhino BLX 70 Elektromos Csónakmotor-on a nyél kihúzható, a tengely acélból készült. A motor egy fogantyú kioldásával felbillenthető, a propeller merülési mélysége és a kormányzás erőssége fokozatmentesen állítható. Egy „non plus ultra” az igényesebb csónakos horgászoknak. A tengelyhossz az irányító egység és a víz alatti motorrész közötti távolság. Brushless Motor: A szénkefe mentes meghajtásból eredő gondozásmentes motor. Magas teljesítményű, nagy hatékonyság. NIB Power Magnets: Neodym szuper mágnes még több erőért és hatékonyságért. Auto Electronic Protection: Elektromos védelmi rendszer a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. Sail Boat Applicable: A motor ideális vitorlásokhoz is, mint kiegészítő motor. Sport Mode: Rövid idejű maximális teljesítmény kapcsolása nyomógombbal. USB Power Out: USB-csatlakozó lámpák, mobiltelefonok töltéséhez. Info Display: Állapot információk a kijelzőn lehívhatók. Saltgard: További védelem a sósvízi használathoz. Stainless Steel Shaft: Rozsdamentes acél tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz.

A Rhino hivatalos oldala

Rhino

Rhino BLX 70 Elektromos Csónakmotor

Erőteljes elektromos csónakmotor 70 lb tolóerővel 12 V feszültségnél. Ez közel 2 lóerőnek felel meg. Gondozásmentes felépítés, ami mellőzi a szénkefe használatát.

139.890,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569182930 Cikkszám: 9930070 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 12,2 kg
Hossz

50 cm

Tömeg

12,2 kg

Szélesség

14 cm

Magasság

118 cm

Szín

Fekete

Motor

Brushless motor

Max. csónak súly

2200 kg

Volt

12 V

Akku kábel hossza (m)

2.1

Tengely hossz

91 cm

Sebességek

Vario

Védelem a sótól

Igen

Termékleírás

Rhino BLX 70 Elektromos Csónakmotor: Erőteljes elektromos csónakmotor 70 lb tolóerővel 12 V feszültségnél. Ez közel 2 lóerőnek felel meg. Gondozásmentes felépítés, ami mellőzi a szénkefe használatát. Egy úgynevezett S Modus (egy Sport Modus gombbal aktiválható) azonnal a legmagasabb teljesítményt hozza, míg a Vario Speed alapbeállítás előre és hátra is fokozatmentes sebességállítást tesz lehetővé. A kijelző működés közben mutatja a töltöttség állapotát. Ezen kívül a motoron található egy USB aljzat telefonok és lámpák töltéséhez. Rhino BLX 70 Elektromos Csónakmotor-on a nyél kihúzható, a tengely acélból készült. A motor egy fogantyú kioldásával felbillenthető, a propeller merülési mélysége és a kormányzás erőssége fokozatmentesen állítható. Egy „non plus ultra” az igényesebb csónakos horgászoknak. A tengelyhossz az irányító egység és a víz alatti motorrész közötti távolság. Brushless Motor: A szénkefe mentes meghajtásból eredő gondozásmentes motor. Magas teljesítményű, nagy hatékonyság. NIB Power Magnets: Neodym szuper mágnes még több erőért és hatékonyságért. Auto Electronic Protection: Elektromos védelmi rendszer a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. Sail Boat Applicable: A motor ideális vitorlásokhoz is, mint kiegészítő motor. Sport Mode: Rövid idejű maximális teljesítmény kapcsolása nyomógombbal. USB Power Out: USB-csatlakozó lámpák, mobiltelefonok töltéséhez. Info Display: Állapot információk a kijelzőn lehívhatók. Saltgard: További védelem a sósvízi használathoz. Stainless Steel Shaft: Rozsdamentes acél tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz. A Rhino hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!