Rhino

Rhino DX 55V DX Elektromos Csónakmotor

Az új motor generáció! A Rhino DX-V! Hatékonyság a legmagasabb technikai szinten, új PWM technológiával! Erőteljesebb elektromos külsőmotor 55 lb tolóerővel és 12 voltos feszültséggel.

Termékleírás

Rhino DX 55V DX Elektromos Csónakmotor:

Az új motor generáció! A Rhino DX 55V DX Elektromos Csónakmotor! Hatékonyság a legmagasabb technikai szinten, új PWM technológiával! Erőteljesebb elektromos külsőmotor 55 lb tolóerővel és 12 voltos feszültséggel. Hosszú tengelyes változat. 600 W teljesítménnyel éri el a motor a csúcsteljesítményét. Ellenkező esetben a Vario sebesség elve lehetővé teszi a fokozatmentes sebességszabályozást mind előre, mind hátramenetben. A kiterjedt kijelző tájékoztatást nyújt az akkumulátor töltöttségi állapotáról, a pillanatnyi motorteljesítményről, és egyéb hasznos üzemi állapotokat is mutat. A motor rendelkezik USB csatlakozóval is telefonok, vagy lámpák töltéséhez. A kormányrúd kihúzható, a tengely rozsdamentes acélból készült. A kar felhúzásával felhajtható, a propeller merülési mélysége és a kormánynyomás fokozatmentesen állítható. Nem csak a hajós horgászok számára! Brushed Motor: Megbízható és bevált technológia magas minőségű szénkefékkel. PWM System: Pulsweitenmodulation (PWM) a hatékony, fokozatmentes fordulatszám szabályozás érdekében. Auto Electronic Protection: Elektromos védelmi rendszer a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. RATOR Effective System: A Real-time AuTomatic Output Regulation Technik megbízhatóan állítja be a rendszer feszültségét a maximális teljesítmény és hatékonyság elérése érdekében. Sail Boat Applicable: A motor ideális vitorlásokhoz is, mint kiegészítő motor. USB Power Out: USB-csatlakozó lámpák, mobiltelefonok töltéséhez. Info PRO Display: Átfogó motor állapot információk a kijelzőn lehívhatók, mint például akku töltöttségi szint, aktuális teljesítmény fokozat, valamint további hasznos motor adatok. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz. Stainless Steel Shaft: Rozsdamentes acél tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés.

A Rhino hivatalos oldala

Rhino

Rhino DX 55V DX Elektromos Csónakmotor

Az új motor generáció! A Rhino DX-V! Hatékonyság a legmagasabb technikai szinten, új PWM technológiával! Erőteljesebb elektromos külsőmotor 55 lb tolóerővel és 12 voltos feszültséggel.

153.890,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569292318 Cikkszám: 9927055 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 11 kg
Méretek 106 × 49 × 14 cm
Hossz

106 cm

Tömeg

11 kg

Szélesség

49 cm

Magasság

14 cm

Szín

Fekete

Kiszerelés

1 darab

Motor

Brush motor

Max. csónak súly

1800 kg

Volt

12 V

Akku kábel hossza (m)

2

Tengely hossz

0,79 m

Sebességek

Vario

Termékleírás

Rhino DX 55V DX Elektromos Csónakmotor: Az új motor generáció! A Rhino DX 55V DX Elektromos Csónakmotor! Hatékonyság a legmagasabb technikai szinten, új PWM technológiával! Erőteljesebb elektromos külsőmotor 55 lb tolóerővel és 12 voltos feszültséggel. Hosszú tengelyes változat. 600 W teljesítménnyel éri el a motor a csúcsteljesítményét. Ellenkező esetben a Vario sebesség elve lehetővé teszi a fokozatmentes sebességszabályozást mind előre, mind hátramenetben. A kiterjedt kijelző tájékoztatást nyújt az akkumulátor töltöttségi állapotáról, a pillanatnyi motorteljesítményről, és egyéb hasznos üzemi állapotokat is mutat. A motor rendelkezik USB csatlakozóval is telefonok, vagy lámpák töltéséhez. A kormányrúd kihúzható, a tengely rozsdamentes acélból készült. A kar felhúzásával felhajtható, a propeller merülési mélysége és a kormánynyomás fokozatmentesen állítható. Nem csak a hajós horgászok számára! Brushed Motor: Megbízható és bevált technológia magas minőségű szénkefékkel. PWM System: Pulsweitenmodulation (PWM) a hatékony, fokozatmentes fordulatszám szabályozás érdekében. Auto Electronic Protection: Elektromos védelmi rendszer a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. RATOR Effective System: A Real-time AuTomatic Output Regulation Technik megbízhatóan állítja be a rendszer feszültségét a maximális teljesítmény és hatékonyság elérése érdekében. Sail Boat Applicable: A motor ideális vitorlásokhoz is, mint kiegészítő motor. USB Power Out: USB-csatlakozó lámpák, mobiltelefonok töltéséhez. Info PRO Display: Átfogó motor állapot információk a kijelzőn lehívhatók, mint például akku töltöttségi szint, aktuális teljesítmény fokozat, valamint további hasznos motor adatok. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz. Stainless Steel Shaft: Rozsdamentes acél tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. A Rhino hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!