Rhino

Rhino TECoast 30

Az 30-as modellű orsó 8 csapágyat kínál, melyek egyenletes és sima futást biztosítanak. A 270 méteres zsinórkapacitásnak és a 0,21 mm-es átmérőnek köszönhetően könnyen kezelhető mindenféle horgászati környezetben.

Termékleírás

A Rhino TECoast 30 pergető kiváló választás a tengerparti horgászat szerelmeseinek, akik értékelik a jó ár-érték arányt és a megbízhatóságot. Ez az pergetőnemcsak színvonalas teljesítményt nyújt, hanem stílusos megjelenésével és sokoldalúságával is kiemelkedik a tömegből.

A pergető tervezése során külön hangsúlyt fektettek a praktikus és esztétikus megoldásokra. A kifinomult színkombináció és a klasszikus dizájn nemcsak vonzóvá teszi az orsót, hanem funkcionális szempontból is előnyös, mivel megfelel számos különböző horgászati stílusnak és környezetnek. Legyen szó tengerparti pergetésről, horgászatról a mólókról vagy akár partközeli horgászatról, a Rhino TECoast 30 mindenhol helytáll.

A pergető futása rendkívül sima és csendes, így lehetővé teszi a precíz horgászatot anélkül, hogy zavaró lenne a horgászat élménye. A selymes puhaságú futás és a technikai innovációk, például a precíziós fogaskerék rendszer, garantálják az optimális teljesítményt minden alkalommal.

A Rhino TECoast 30 pergető egyszerűen kezelhető, és könnyedén alkalmazkodik a horgász igényeihez és preferenciáihoz. A könnyű súly és a kényelmes fogás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna a felhasználónak.

Összességében a Rhino TECoast 30 pergető egy kiváló választás minden olyan horgász számára, aki keresi a megbízható és sokoldalú felszerelést a tengerparti horgászathoz. Legyen szó akár hosszú horgásznapról a barátokkal, vagy csak egy gyors kikapcsolódásról a vízparton, ez az pergető minden helyzetben meg fog felelni az elvárásoknak.

Rhino hivatalos oldala.

Rhino

Rhino TECoast 30

Az 30-as modellű orsó 8 csapágyat kínál, melyek egyenletes és sima futást biztosítanak. A 270 méteres zsinórkapacitásnak és a 0,21 mm-es átmérőnek köszönhetően könnyen kezelhető mindenféle horgászati környezetben.

31.590,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569284184 Cikkszám: 388030 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,206 kg
Csapágyak

8

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

73

Tömeg

206g

Zsinór kapacitás monofil

270 m (0,21 mm)

Fék erő (kg)

6

Fékrendszer

Elsőfékes

Alapanyag

Carbon

Rotor

Elektronikusan kegyensúlyozott, alacsony tömegű rotor (LWR)

Orsóház

Kompakt orsó dizájn

Fék

Nagy felületű multi-disc elsőfék rendszer

Termékleírás

A Rhino TECoast 30 pergető kiváló választás a tengerparti horgászat szerelmeseinek, akik értékelik a jó ár-érték arányt és a megbízhatóságot. Ez az pergetőnemcsak színvonalas teljesítményt nyújt, hanem stílusos megjelenésével és sokoldalúságával is kiemelkedik a tömegből. A pergető tervezése során külön hangsúlyt fektettek a praktikus és esztétikus megoldásokra. A kifinomult színkombináció és a klasszikus dizájn nemcsak vonzóvá teszi az orsót, hanem funkcionális szempontból is előnyös, mivel megfelel számos különböző horgászati stílusnak és környezetnek. Legyen szó tengerparti pergetésről, horgászatról a mólókról vagy akár partközeli horgászatról, a Rhino TECoast 30 mindenhol helytáll. A pergető futása rendkívül sima és csendes, így lehetővé teszi a precíz horgászatot anélkül, hogy zavaró lenne a horgászat élménye. A selymes puhaságú futás és a technikai innovációk, például a precíziós fogaskerék rendszer, garantálják az optimális teljesítményt minden alkalommal. A Rhino TECoast 30 pergető egyszerűen kezelhető, és könnyedén alkalmazkodik a horgász igényeihez és preferenciáihoz. A könnyű súly és a kényelmes fogás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna a felhasználónak. Összességében a Rhino TECoast 30 pergető egy kiváló választás minden olyan horgász számára, aki keresi a megbízható és sokoldalú felszerelést a tengerparti horgászathoz. Legyen szó akár hosszú horgásznapról a barátokkal, vagy csak egy gyors kikapcsolódásról a vízparton, ez az pergető minden helyzetben meg fog felelni az elvárásoknak. Rhino hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!