Sensas

Sensas Black Arrow Feeder 400

A gyors és vékony, HMC karbonból készült, SIC gyűrűkkel ellátott blankot ergonomikus markolat egészíti ki parafa és EVA hab kombinációjával.

Termékleírás

Sensas Black Arrow Feeder 400:

A Sensas Black Arrow Feeder 400 egy rendkívül sokoldalú bot, amely ideális választás mindenféle feeder horgászathoz. A könnyű és erős HMC karbonból készült blankja lehetővé teszi a precíz és távoli dobásokat, miközben a SIC gyűrűk sima és hatékony zsinórfuttatást biztosítanak. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást biztosít, és a parafa és EVA hab kombinációja extra stabilitást nyújt. Ez a bot különösen hatékony kisebb halak fárasztására és széles körű vizeken történő horgászatra. A parabolikus tesztgörbe és a bot felépítése lehetővé teszi a vékony elők használatát anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén. A Sensas által kínált minőség és megbízhatóság garantálja, hogy ez a bot hosszú távon kiváló teljesítményt nyújt, miközben könnyedén kezelhető marad a horgász számára. Legyen szó versenyekről vagy pihentető horgászatokról, a Black Arrow Feeder 400 mindig megbízható társ lesz a vízparton.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas Black Arrow Feeder 400

A gyors és vékony, HMC karbonból készült, SIC gyűrűkkel ellátott blankot ergonomikus markolat egészíti ki parafa és EVA hab kombinációjával.

55.280,3 Ft63.990,0 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Dobó súly

20-60 g, 40-90 g, 50-100 g

Termékleírás

Sensas Black Arrow Feeder 400: A Sensas Black Arrow Feeder 400 egy rendkívül sokoldalú bot, amely ideális választás mindenféle feeder horgászathoz. A könnyű és erős HMC karbonból készült blankja lehetővé teszi a precíz és távoli dobásokat, miközben a SIC gyűrűk sima és hatékony zsinórfuttatást biztosítanak. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást biztosít, és a parafa és EVA hab kombinációja extra stabilitást nyújt. Ez a bot különösen hatékony kisebb halak fárasztására és széles körű vizeken történő horgászatra. A parabolikus tesztgörbe és a bot felépítése lehetővé teszi a vékony elők használatát anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén. A Sensas által kínált minőség és megbízhatóság garantálja, hogy ez a bot hosszú távon kiváló teljesítményt nyújt, miközben könnyedén kezelhető marad a horgász számára. Legyen szó versenyekről vagy pihentető horgászatokról, a Black Arrow Feeder 400 mindig megbízható társ lesz a vízparton. A Sensas hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!