Sensas

Sensas Chapelure Fluo Jaune (angolmorzsa sárga) 700g

Angolmorzsa sárga színben. Hozzáadjuk a már megnedvesített etetőanyaghoz. Nagyobb halakat vonz, például pontyokat vagy dévéreket.

Termékleírás

Sensas Chapelure Fluo Jaune (angolmorzsa sárga) 700g:

A Sensas Chapelure Fluo Jaune (angolmorzsa sárga) 700g ideális választás minden horgász számára, aki a pontyok vagy dévérek fogását tűzte ki célul. A különleges sárga színű morzsa vonzóvá teszi az etetést, kiemelve azt a vízben, így növelve a halak érdeklődését és aktivitását. Könnyen keverhető más etetőanyagokkal, lehetőséget teremtve a testreszabott keverékek elkészítésére, így minden horgász egyedi ízlésének és preferenciáinak megfelelően állíthatja össze csalogató anyagát. A 700g-os kiszerelés elegendő mennyiséget biztosít akár hosszabb horgászatokhoz is, így a felhasználó mindig biztos lehet abban, hogy elegendő etetőanyaggal rendelkezik a parton. A Chapelure Fluo Jaune kiváló minőségű összetevőkből készül, garantálva a megbízható teljesítményt és a halak gyors reakcióját a csalogató anyagra.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas Chapelure Fluo Jaune (angolmorzsa sárga) 700g

Angolmorzsa sárga színben. Hozzáadjuk a már megnedvesített etetőanyaghoz. Nagyobb halakat vonz, például pontyokat vagy dévéreket.

2.290,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

Cikkszám: 25755 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

700g

Termékleírás

Sensas Chapelure Fluo Jaune (angolmorzsa sárga) 700g: A Sensas Chapelure Fluo Jaune (angolmorzsa sárga) 700g ideális választás minden horgász számára, aki a pontyok vagy dévérek fogását tűzte ki célul. A különleges sárga színű morzsa vonzóvá teszi az etetést, kiemelve azt a vízben, így növelve a halak érdeklődését és aktivitását. Könnyen keverhető más etetőanyagokkal, lehetőséget teremtve a testreszabott keverékek elkészítésére, így minden horgász egyedi ízlésének és preferenciáinak megfelelően állíthatja össze csalogató anyagát. A 700g-os kiszerelés elegendő mennyiséget biztosít akár hosszabb horgászatokhoz is, így a felhasználó mindig biztos lehet abban, hogy elegendő etetőanyaggal rendelkezik a parton. A Chapelure Fluo Jaune kiváló minőségű összetevőkből készül, garantálva a megbízható teljesítményt és a halak gyors reakcióját a csalogató anyagra. A Sensas hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!