Sensas

Sensas Haltartó háló Competition Green szögletes 4,0m

Termékleírás

Sensas Haltartó háló Competition Green:

A Sensas Haltartó háló Competition Green egy kiváló minőségű, szögletes haltartó háló, mely a versenyhorgászok igényeire lett tervezve. Az 4,0 méteres méretével és fémkeretével ideális választás minden olyan horgásznak, aki komolyan veszi a versenyhorgászatot.

A haltartó háló fémkerettel rendelkezik, amit egy strapabíró műanyag borítás védelmez, ezzel biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az erős, ugyanakkor puha szövet kiválóan alkalmas arra, hogy minimalizálja a halak esetleges károsodását. Ezáltal a háló nemcsak az érzékenyebb halfajtáknak, hanem a nagyobb példányoknak is biztosítja a biztonságos és kíméletes elhelyezést.

A versenyhorgászok számára fontos, hogy minden eszközük megbízható és hatékony legyen. A Sensas Competition Green haltartó hálóval a horgászok megkapják a szükséges funkcionalitást és minőséget. A 4,0 méteres szögletes forma ideális a nagyobb mennyiségű fogáshoz és a versenyeken való sikeres szerepléshez.

A haltartó háló könnyen kezelhető és könnyű, így kényelmesen vihető magával a horgász minden versenyen. A gyorsan száradó szövet lehetővé teszi, hogy a háló gyorsan újra használatra kész legyen, így a horgász nem veszít értékes időt a verseny során.

Összességében a Sensas Haltartó háló Competition a versenyhorgászok igényeire szabott, kiváló minőségű és strapabíró eszköz, amely segíti a sikeres fogások elérését és a versenyeken való eredményes szereplést.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas Haltartó háló Competition Green szögletes 4,0m

39.890,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

Cikkszám: 64150 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 400 cm
Hossz

4 m

Termékleírás

Sensas Haltartó háló Competition Green: A Sensas Haltartó háló Competition Green egy kiváló minőségű, szögletes haltartó háló, mely a versenyhorgászok igényeire lett tervezve. Az 4,0 méteres méretével és fémkeretével ideális választás minden olyan horgásznak, aki komolyan veszi a versenyhorgászatot. A haltartó háló fémkerettel rendelkezik, amit egy strapabíró műanyag borítás védelmez, ezzel biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az erős, ugyanakkor puha szövet kiválóan alkalmas arra, hogy minimalizálja a halak esetleges károsodását. Ezáltal a háló nemcsak az érzékenyebb halfajtáknak, hanem a nagyobb példányoknak is biztosítja a biztonságos és kíméletes elhelyezést. A versenyhorgászok számára fontos, hogy minden eszközük megbízható és hatékony legyen. A Sensas Competition Green haltartó hálóval a horgászok megkapják a szükséges funkcionalitást és minőséget. A 4,0 méteres szögletes forma ideális a nagyobb mennyiségű fogáshoz és a versenyeken való sikeres szerepléshez. A haltartó háló könnyen kezelhető és könnyű, így kényelmesen vihető magával a horgász minden versenyen. A gyorsan száradó szövet lehetővé teszi, hogy a háló gyorsan újra használatra kész legyen, így a horgász nem veszít értékes időt a verseny során. Összességében a Sensas Haltartó háló Competition a versenyhorgászok igényeire szabott, kiváló minőségű és strapabíró eszköz, amely segíti a sikeres fogások elérését és a versenyeken való eredményes szereplést. A Sensas hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!