Sensas

Sensas Rakós bot Nanoflex 5G Parallel 754 SW 13m

Tömeg: 900g, Hossz: 13m, Tagok száma: 9,

Termékleírás

A Sensas rakós bot (13m) univerzális, amelynek tervezése és anyaghasználata kifejezetten a sokoldalúságra és kiváló teljesítményre összpontosít, mindenféle halhorgászati kihívásnak megfelel. Ez a bot nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy olyan felszerelés, amely kibővíti a horgász lehetőségeit, és lehetővé teszi a változatos és sikeres horgászatot.

Az új generáció HMC 5G karbon anyag alkalmazása rendkívüli könnyedséget és fejlett technológiát hoz a horgászok kezébe. Az 5G anyag egyedi tulajdonságai lehetővé teszik a botnak, hogy rendkívül könnyű legyen, miközben megtartja a kiváló szilárdságot és merevséget. Ez különösen fontos, amikor nehezebb úszókat használunk vagy olyan halfajokat célozunk meg, amelyek erősebb ellenállással rendelkeznek. Az anyag ötvözi a könnyedséget és a szilárdságot, így a horgász minden pillanatban teljes irányítás alatt tarthatja a helyzetet.

A Sensas rakós bot (13m) kiválóan alkalmas úszóhorgászatra, de ugyanolyan hatékonyan használható pontyhorgászatra is. Ennek az a kulcsa, hogy a tervezés során figyelembe vették a különféle horgászmódszereket és halakat. Ezáltal a horgász szabadon választhat a felhasználni kívánt felszerelések és csalik között, miközben biztos lehet abban, hogy a rakósbot minden helyzetben kiválóan teljesít.

Az univerzális rakósbot nem csak egy eszköz, hanem egy horgászfelszerelés, amely lehetőséget kínál a változatos és sikeres horgászatra. Fedezze fel a HMC 5G karbon anyag előnyeit, és tapasztalja meg a könnyedség és erő tökéletes kombinációját minden horgászati kaland során.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas Rakós bot Nanoflex 5G Parallel 754 SW 13m

Tömeg: 900g, Hossz: 13m, Tagok száma: 9,

327.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 81916 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,9 kg
Méretek 1300 cm
Tömeg

900g

Hossz

13 m

Tagok száma

9

Termékleírás

A Sensas rakós bot (13m) univerzális, amelynek tervezése és anyaghasználata kifejezetten a sokoldalúságra és kiváló teljesítményre összpontosít, mindenféle halhorgászati kihívásnak megfelel. Ez a bot nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy olyan felszerelés, amely kibővíti a horgász lehetőségeit, és lehetővé teszi a változatos és sikeres horgászatot. Az új generáció HMC 5G karbon anyag alkalmazása rendkívüli könnyedséget és fejlett technológiát hoz a horgászok kezébe. Az 5G anyag egyedi tulajdonságai lehetővé teszik a botnak, hogy rendkívül könnyű legyen, miközben megtartja a kiváló szilárdságot és merevséget. Ez különösen fontos, amikor nehezebb úszókat használunk vagy olyan halfajokat célozunk meg, amelyek erősebb ellenállással rendelkeznek. Az anyag ötvözi a könnyedséget és a szilárdságot, így a horgász minden pillanatban teljes irányítás alatt tarthatja a helyzetet. A Sensas rakós bot (13m) kiválóan alkalmas úszóhorgászatra, de ugyanolyan hatékonyan használható pontyhorgászatra is. Ennek az a kulcsa, hogy a tervezés során figyelembe vették a különféle horgászmódszereket és halakat. Ezáltal a horgász szabadon választhat a felhasználni kívánt felszerelések és csalik között, miközben biztos lehet abban, hogy a rakósbot minden helyzetben kiválóan teljesít. Az univerzális rakósbot nem csak egy eszköz, hanem egy horgászfelszerelés, amely lehetőséget kínál a változatos és sikeres horgászatra. Fedezze fel a HMC 5G karbon anyag előnyeit, és tapasztalja meg a könnyedség és erő tökéletes kombinációját minden horgászati kaland során. A Sensas hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!