Sensas

Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m

A Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m egy magas teljesítményű versenyhorgászbot, mely kiválóan kombinálja a könnyű kialakítást, a kiegyensúlyozott kezelhetőséget és az érzékeny spiccet.

Termékleírás

A Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m egy rendkívül kifinomult és hatékony horgászeszköz, mely kifejezetten tervezve lett a versenyhorgászok magas elvárásainak kielégítésére. Ez a spiccbot magában hordozza a Sensas nevével összefonódott horgászati hagyományokat és a modern technológia legújabb vívmányait.

A 8,0 méteres hosszúság lehetővé teszi a precíz és távoli dobásokat, ami kritikus fontosságú versenyzők számára. A bot rendkívül könnyű és kiegyensúlyozott, lehetővé téve a hosszabb ideig tartó horgászatot anélkül, hogy a horgász fáradna.

A speciálisan tervezett spicc rendkívüli érzékenységet biztosít a kapások észleléséhez, így a horgász minden finom rezdülést érezhet a víz alatti világban. A Tele Needle Competition sorozatot a Sensas a versenyzők igényeinek figyelembevételével fejlesztette ki, és a bot minden tulajdonsága arra törekszik, hogy segítse a horgászt a versenyeken való kiemelkedésben.

A bot precíz és megbízható, a Sensas minőséget és hagyományt képviselő megközelítése pedig garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A Tele Needle Competition 8,0m azoknak a horgászoknak szól, akik a versenyeken szeretnék felszerelésüket a legmagasabb szintre emelni, és minden pillanatban maximális kontrollt és érzékenységet keresnek a vízen.

Ez a spiccbot nem csupán egy horgászeszköz, hanem egy olyan eszköz, amely a versenyhorgászok számára készült, és minden kihívásnak megfelel, hogy a horgászok a versenyeken a legjobb teljesítményt nyújthassák. A Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m egyfajta művészet a vízen, ahol minden részlet egyesül a siker érdekében.

Sensas hivatalos oldala.

Sensas

Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m

A Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m egy magas teljesítményű versenyhorgászbot, mely kiválóan kombinálja a könnyű kialakítást, a kiegyensúlyozott kezelhetőséget és az érzékeny spiccet.

54.990,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 68734 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,392 kg
Méretek 800 cm
Tömeg

392g

Hossz

8 m

Termékleírás

A Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m egy rendkívül kifinomult és hatékony horgászeszköz, mely kifejezetten tervezve lett a versenyhorgászok magas elvárásainak kielégítésére. Ez a spiccbot magában hordozza a Sensas nevével összefonódott horgászati hagyományokat és a modern technológia legújabb vívmányait. A 8,0 méteres hosszúság lehetővé teszi a precíz és távoli dobásokat, ami kritikus fontosságú versenyzők számára. A bot rendkívül könnyű és kiegyensúlyozott, lehetővé téve a hosszabb ideig tartó horgászatot anélkül, hogy a horgász fáradna. A speciálisan tervezett spicc rendkívüli érzékenységet biztosít a kapások észleléséhez, így a horgász minden finom rezdülést érezhet a víz alatti világban. A Tele Needle Competition sorozatot a Sensas a versenyzők igényeinek figyelembevételével fejlesztette ki, és a bot minden tulajdonsága arra törekszik, hogy segítse a horgászt a versenyeken való kiemelkedésben. A bot precíz és megbízható, a Sensas minőséget és hagyományt képviselő megközelítése pedig garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A Tele Needle Competition 8,0m azoknak a horgászoknak szól, akik a versenyeken szeretnék felszerelésüket a legmagasabb szintre emelni, és minden pillanatban maximális kontrollt és érzékenységet keresnek a vízen. Ez a spiccbot nem csupán egy horgászeszköz, hanem egy olyan eszköz, amely a versenyhorgászok számára készült, és minden kihívásnak megfelel, hogy a horgászok a versenyeken a legjobb teljesítményt nyújthassák. A Sensas Spiccbot Tele Needle Competition 8,0m egyfajta művészet a vízen, ahol minden részlet egyesül a siker érdekében. Sensas hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!