Sensas

Sensas Úszó antenna festék-fluo sárga

Termékleírás

Sensas Úszó antenna festék-fluo sárga:

A Sensas Úszó antenna festék-fluo sárga egy kiváló minőségű, gyorsan száradó festék, amely ideális választás az úszó antenna színének gyors és egyszerű átalakításához. A fluoros sárga színél fogva, élénk és jól látható, még a távolabbról is, ami különösen fontos a horgászat során. A gyors száradási tulajdonságoknak köszönhetően az úszó festését könnyen elvégezheti a horgászat közben is, így nem kell sok időt szánnia az előkészületekre.

A festék alkalmazása egyszerű, és kis mennyiség is elegendő a kívánt eredmény eléréséhez. A flakon praktikus kiszerelése lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhesse és szállíthassa magával a horgászatok alkalmával is. Az úszóantenna festék használatával testre szabhatja az úszóját a környezeti körülményekhez vagy akár az aktuális halaktivitáshoz, növelve ezzel a fogási esélyeket.

A festék nem csupán esztétikailag előnyös, hanem a hatékonyság szempontjából is kiemelkedő választás. Kiváló minőségű, tartós festék, amely biztosítja az úszóantenna hosszantartó és stabil színét, így hozzájárulva a sikeres horgászathoz. Ne hagyja figyelmen kívül az úszójának fontosságát, és próbálja ki ezt a praktikus festéket a maximális sikere érdekében.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas Úszó antenna festék-fluo sárga

3.290,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

Cikkszám: 24631 Kategóriák: , Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Sensas Úszó antenna festék-fluo sárga: A Sensas Úszó antenna festék-fluo sárga egy kiváló minőségű, gyorsan száradó festék, amely ideális választás az úszó antenna színének gyors és egyszerű átalakításához. A fluoros sárga színél fogva, élénk és jól látható, még a távolabbról is, ami különösen fontos a horgászat során. A gyors száradási tulajdonságoknak köszönhetően az úszó festését könnyen elvégezheti a horgászat közben is, így nem kell sok időt szánnia az előkészületekre. A festék alkalmazása egyszerű, és kis mennyiség is elegendő a kívánt eredmény eléréséhez. A flakon praktikus kiszerelése lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhesse és szállíthassa magával a horgászatok alkalmával is. Az úszóantenna festék használatával testre szabhatja az úszóját a környezeti körülményekhez vagy akár az aktuális halaktivitáshoz, növelve ezzel a fogási esélyeket. A festék nem csupán esztétikailag előnyös, hanem a hatékonyság szempontjából is kiemelkedő választás. Kiváló minőségű, tartós festék, amely biztosítja az úszóantenna hosszantartó és stabil színét, így hozzájárulva a sikeres horgászathoz. Ne hagyja figyelmen kívül az úszójának fontosságát, és próbálja ki ezt a praktikus festéket a maximális sikere érdekében. A Sensas hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!