SPRO

SPRO Method Carp Rod 3.30M 25-55G

Termékleírás

SPRO Method Carp Rod 25-55G 3.30M:

A SPRO Method Carp Rod 25-55G 3.30M a SPRO kínálatának egyik legnépszerűbb horgászbotja, amelyet széles körben keresnek és használnak a horgászok világszerte. Ez a bot a sokoldalúsága és kiváló teljesítménye miatt vált oly népszerűvé a horgászok körében. Kialakítása és tulajdonságai kiválóan alkalmassá teszik a különféle horgászmódszerekhez, így ideális választás minden olyan horgásznak, aki sokoldalú botot keres.

Az érzékeny spiccek és a bot parabolikus hatása teszi lehetővé, hogy könnyedén kezelhesse az úszós, könnyebb és method feeder horgászatot. A bot anyaga és szerkezete kiváló minőségű, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot még a legkeményebb körülmények között is. A SPRO Method Carp Rod tervezésekor a részletekre is odafigyeltek, hogy a horgászok maximális teljesítményt érhessenek el minden egyes dobással.

Ez a bot nem csupán a tapasztalt horgászoknak nyújt kiváló eszközt, hanem ideális választás lehet az újoncoknak is, akik szeretnék felfedezni a horgászat örömeit és sikereit. A SPRO Method Carp Rod nem csupán egy egyszerű horgászbot, hanem egy hű társ a vízen, amely segít a halak sikeres fogni és élményeket gyűjteni a vízparton.

Az Spro hivatalos oldala

SPRO

SPRO Method Carp Rod 3.30M 25-55G

24.190,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 2684-331 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

235g

Dobó súly

25-55 g

Hossz

3,3 m

Gyűrűk száma

9

Tagok száma

2

Termékleírás

SPRO Method Carp Rod 25-55G 3.30M: A SPRO Method Carp Rod 25-55G 3.30M a SPRO kínálatának egyik legnépszerűbb horgászbotja, amelyet széles körben keresnek és használnak a horgászok világszerte. Ez a bot a sokoldalúsága és kiváló teljesítménye miatt vált oly népszerűvé a horgászok körében. Kialakítása és tulajdonságai kiválóan alkalmassá teszik a különféle horgászmódszerekhez, így ideális választás minden olyan horgásznak, aki sokoldalú botot keres. Az érzékeny spiccek és a bot parabolikus hatása teszi lehetővé, hogy könnyedén kezelhesse az úszós, könnyebb és method feeder horgászatot. A bot anyaga és szerkezete kiváló minőségű, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot még a legkeményebb körülmények között is. A SPRO Method Carp Rod tervezésekor a részletekre is odafigyeltek, hogy a horgászok maximális teljesítményt érhessenek el minden egyes dobással. Ez a bot nem csupán a tapasztalt horgászoknak nyújt kiváló eszközt, hanem ideális választás lehet az újoncoknak is, akik szeretnék felfedezni a horgászat örömeit és sikereit. A SPRO Method Carp Rod nem csupán egy egyszerű horgászbot, hanem egy hű társ a vízen, amely segít a halak sikeres fogni és élményeket gyűjteni a vízparton. Az Spro hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!