SPRO

SPRO Neoprene Scr Wader 5Mm #40

Termékleírás

SPRO Neoprene melles csizma:

A kiváló minőségű neoprén melles csizmák kényelmet és teljesítményt kínálnak a horgászat, vadászat és outdoor kalandok szerelmeseinek. Az SCR (szupersztreccs) neoprén anyag 15% kloroprérből készül, amely rugalmasságot és kivételes szigetelést biztosít. Az 5 mm vastag anyag ideális választás a hideg vizekhez, minimalizálva a szivárgás lehetőségét.

Az SPRO Neoprene melles csizma tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és a kényelemre. A zárható mellzseb és a két tépőzáras, állítható vállszíj növeli a praktikumot és testreszabhatóságot. A mellzseb kiváló lehetőséget kínál az apróbb kiegészítők biztonságos tárolására, így minden fontos eszköz kéznél lesz.

A térdvédő további védelmet nyújt a nehéz terepen történő mozgás során, és a gumicsizma magas minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a strapabíróságot. Az állítható vállszíjak lehetővé teszik a csizma pontos méretre való beállítását, így optimális illeszkedést érünk el.

Ezek a csizmák nemcsak hatékony szigetelést és védelmet nyújtanak a változó időjárási körülmények között, hanem stílusos kialakításuk is szemet gyönyörködtető. A modern és funkcionális design a teljesítményt és a megjelenést egyesíti, hogy minden körülmények között megállja a helyét. Ideális választás azok számára, akiknek fontos a kényelem, a funkcionalitás és a megbízhatóság a szabadban végzett tevékenységeik során.

Az Spro hivatalos oldala

SPRO

SPRO Neoprene Scr Wader 5Mm #40

82.190,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 7226-40 Kategória: Címke:

Specifikációk

Konfekció méret

40

Termékleírás

SPRO Neoprene melles csizma: A kiváló minőségű neoprén melles csizmák kényelmet és teljesítményt kínálnak a horgászat, vadászat és outdoor kalandok szerelmeseinek. Az SCR (szupersztreccs) neoprén anyag 15% kloroprérből készül, amely rugalmasságot és kivételes szigetelést biztosít. Az 5 mm vastag anyag ideális választás a hideg vizekhez, minimalizálva a szivárgás lehetőségét. Az SPRO Neoprene melles csizma tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és a kényelemre. A zárható mellzseb és a két tépőzáras, állítható vállszíj növeli a praktikumot és testreszabhatóságot. A mellzseb kiváló lehetőséget kínál az apróbb kiegészítők biztonságos tárolására, így minden fontos eszköz kéznél lesz. A térdvédő további védelmet nyújt a nehéz terepen történő mozgás során, és a gumicsizma magas minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a strapabíróságot. Az állítható vállszíjak lehetővé teszik a csizma pontos méretre való beállítását, így optimális illeszkedést érünk el. Ezek a csizmák nemcsak hatékony szigetelést és védelmet nyújtanak a változó időjárási körülmények között, hanem stílusos kialakításuk is szemet gyönyörködtető. A modern és funkcionális design a teljesítményt és a megjelenést egyesíti, hogy minden körülmények között megállja a helyét. Ideális választás azok számára, akiknek fontos a kényelem, a funkcionalitás és a megbízhatóság a szabadban végzett tevékenységeik során. Az Spro hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!