SPRO

SPRO Neoprene Scr Wader 5Mm #39

Termékleírás

SPRO Neoprene Scr Wader 5mm #39:

A magas minőségű neoprén melles csizmák a horgászok kényelmére és funkcionalitására összpontosítanak. Az SCR neoprén anyag 15% -os CR-t tartalmaz, ami rendkívül rugalmassá és sztreccsé teszi azokat. Ennek eredményeként a csizmák kiváló illeszkedést és kényelmet biztosítanak, miközben minimalizálják a szivárgás esélyét. Az 5 mm vastag SCR neoprén kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a lábak melegen és szárazon maradnak, még a több órán át tartó hideg vízben való horgászat során is.

A csizmák praktikus részletekkel rendelkeznek, beleértve a zárható mellzsebet és a két tépőzáras, állítható vállszíjat. A zseb ideális helyet biztosít az értéktárgyak (pl. telefon, ékszerek, személyes okiratok stb.) vagy kisebb horgászfelszerelések számára. Az állítható vállszíjak lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testük méretéhez igazítsák a csizmát, optimalizálva a kényelmet és a stabilitást.

A csizmák nemcsak funkcionalitásukban, hanem a részleteikben is kimagaslóak, beleértve a térdvédőt is. Ez a tulajdonság további védelmet nyújt a hosszabb ideig történő térdelés során, növelve a horgászélményt. Az SCR neoprén melles csizmák kiváló választást jelentenek a kényelem és a teljesítmény szerelmeseinek, akik hosszabb ideig tartó horgászatokra és változatos körülmények közötti tevékenységekre készülnek. Az SPRO Neoprene Scr Wader 5mm melles csizmát bátran ajánljuk nem csak haladó, hanem kezdő horgászoknak is egyaránt.

Az Spro hivatalos oldala

SPRO

SPRO Neoprene Scr Wader 5Mm #39

82.190,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 7226-39 Kategória: Címke:

Specifikációk

Konfekció méret

39

Termékleírás

SPRO Neoprene Scr Wader 5mm #39: A magas minőségű neoprén melles csizmák a horgászok kényelmére és funkcionalitására összpontosítanak. Az SCR neoprén anyag 15% -os CR-t tartalmaz, ami rendkívül rugalmassá és sztreccsé teszi azokat. Ennek eredményeként a csizmák kiváló illeszkedést és kényelmet biztosítanak, miközben minimalizálják a szivárgás esélyét. Az 5 mm vastag SCR neoprén kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a lábak melegen és szárazon maradnak, még a több órán át tartó hideg vízben való horgászat során is. A csizmák praktikus részletekkel rendelkeznek, beleértve a zárható mellzsebet és a két tépőzáras, állítható vállszíjat. A zseb ideális helyet biztosít az értéktárgyak (pl. telefon, ékszerek, személyes okiratok stb.) vagy kisebb horgászfelszerelések számára. Az állítható vállszíjak lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testük méretéhez igazítsák a csizmát, optimalizálva a kényelmet és a stabilitást. A csizmák nemcsak funkcionalitásukban, hanem a részleteikben is kimagaslóak, beleértve a térdvédőt is. Ez a tulajdonság további védelmet nyújt a hosszabb ideig történő térdelés során, növelve a horgászélményt. Az SCR neoprén melles csizmák kiváló választást jelentenek a kényelem és a teljesítmény szerelmeseinek, akik hosszabb ideig tartó horgászatokra és változatos körülmények közötti tevékenységekre készülnek. Az SPRO Neoprene Scr Wader 5mm melles csizmát bátran ajánljuk nem csak haladó, hanem kezdő horgászoknak is egyaránt. Az Spro hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!