SPRO

SPRO Specter Finesse Sea Spin 3.00M 13-75G

A SPRO Specter Finesse Sea Spin sorozat könnyű és erős botokat kínál a tengeri horgászoknak, tökéletes választás a hatékony horgászathoz.

Termékleírás

A SPRO Specter Finesse Sea Spin sorozatot kifejezetten a tengeri horgászok számára fejlesztették ki, akik olyan könnyű, gyors, érzékeny és erős botokra vágynak, amelyek képesek felvenni a harcot a tenger legnagyobb és legmakacsabb ragadozóival. Ezek a botok nem csupán a szokásos horgászati körülményekhez lettek tervezve, hanem az extrém tengeri körülményekhez is alkalmazkodnak.

A Spectre Sea Spinning sorozat botjait a legkiválóbb minőségű 30 + 24 tonnás nagy modulusú karbonból készítették, amelyek kiváló gerincet és hihetetlenül erős blankot biztosítanak. Ez a konstrukció megadja a botoknak azt az erejét és stabilitást, ami elengedhetetlen a tengeri horgászat során tapasztalható extrém kihívásokkal szemben.

A Specter Finesse Sea Spin botok a nyélrészen meghosszabbított Carbon Wrap bevonattal rendelkeznek, ami tovább növeli azokat a már amúgy is magas szintű stabilitást és tartósságot, amelyekre ezek a botok híresek. A gyönyörű kék és antracit díszítés nemcsak esztétikai szempontból teszi őket vonzóvá, hanem segít a könnyű felismerésben is, akár távolról is.

A Spectre Finesse Sea Spin botokat különösen nagy gyűrűkkel és spiccgyűrűkkel látták el, hogy még hatékonyabbá tegyék a dobásokat és növeljék a távolságot. Ezáltal ezek a botok minden horgász igényét kielégítik a tengeren, legyen szó akár a part menti dobásról, akár a hajóról történő horgászatról. A SPRO Specter Finesse Sea Spin sorozat új mércét állít fel a tengeri horgászat terén, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden horgásznak.

SPRO hivatalos oldala.

SPRO

SPRO Specter Finesse Sea Spin 3.00M 13-75G

A SPRO Specter Finesse Sea Spin sorozat könnyű és erős botokat kínál a tengeri horgászoknak, tökéletes választás a hatékony horgászathoz.

71.990,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 2520-298 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

184g

Dobó súly

13-75 g

Hossz

3 m

Gyűrűk száma

10

Tagok száma

2

Termékleírás

A SPRO Specter Finesse Sea Spin sorozatot kifejezetten a tengeri horgászok számára fejlesztették ki, akik olyan könnyű, gyors, érzékeny és erős botokra vágynak, amelyek képesek felvenni a harcot a tenger legnagyobb és legmakacsabb ragadozóival. Ezek a botok nem csupán a szokásos horgászati körülményekhez lettek tervezve, hanem az extrém tengeri körülményekhez is alkalmazkodnak. A Spectre Sea Spinning sorozat botjait a legkiválóbb minőségű 30 + 24 tonnás nagy modulusú karbonból készítették, amelyek kiváló gerincet és hihetetlenül erős blankot biztosítanak. Ez a konstrukció megadja a botoknak azt az erejét és stabilitást, ami elengedhetetlen a tengeri horgászat során tapasztalható extrém kihívásokkal szemben. A Specter Finesse Sea Spin botok a nyélrészen meghosszabbított Carbon Wrap bevonattal rendelkeznek, ami tovább növeli azokat a már amúgy is magas szintű stabilitást és tartósságot, amelyekre ezek a botok híresek. A gyönyörű kék és antracit díszítés nemcsak esztétikai szempontból teszi őket vonzóvá, hanem segít a könnyű felismerésben is, akár távolról is. A Spectre Finesse Sea Spin botokat különösen nagy gyűrűkkel és spiccgyűrűkkel látták el, hogy még hatékonyabbá tegyék a dobásokat és növeljék a távolságot. Ezáltal ezek a botok minden horgász igényét kielégítik a tengeren, legyen szó akár a part menti dobásról, akár a hajóról történő horgászatról. A SPRO Specter Finesse Sea Spin sorozat új mércét állít fel a tengeri horgászat terén, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden horgásznak. SPRO hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!