SPRO

SPRO Spx 3000 Reel

Az SPX 3000 orsó a SPRO legújabb csúcsterméke, amely kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot nyújt. Robusztus és könnyű kialakításával ideális választás minden horgász számára, legyen szó kisebb tavakról vagy nagyobb folyókról.

Termékleírás

Az SPRO SPX 3000 Reel orsó az SPRO csúcstechnológiás terméke, mely magas minőségű anyagok és innovatív tervezési elemek felhasználásával készült. A S // DRIVE hajtással rendelkező orsó kiemelkedő szilárdságot és hatékonyságot nyújt a horgászat minden pillanatában. Az orsó háza grafittal megerősített alumíniumból készült, melynek erős alumínium oldallapok stabilan tartják a fogaskerék rendszert. Ennek köszönhetően a SPRO SPX 3000 Reel rendkívül könnyű, ugyanakkor rendkívül erős és hatékony.

Az SPRO SPX 3000 Reelorsóban 4 + 1 rozsdamentes acél golyóscsapágy található, melyek sima és hatékony működést biztosítanak a dobások során. Az alumínium dob és a S-görbe fogaskerék-rendszer precíz és hatékony dobásokat tesz lehetővé, még nagyobb terhelés esetén is. A rozsdamentes acél tengely és a cinkötvözet + rozsdamentes acél fogaskerék kiváló kopásállóságot és tartósságot garantál, így az orsó hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

A könnyű grafit rotor tovább fokozza az orsó hatékonyságát, minimalizálva a fáradtságot és növelve a kényelmet hosszabb horgászatok során. Az SPX 3000 orsó tehát nemcsak a prémium minőséget képviseli, hanem a tökéletes kombinációt nyújtja a strapabíróság és a kényelem között, ami minden horgász számára ideális választás a vízen eltöltött idő során. Legyen szó könnyű vagy nehéz horgászatról, az SPX 3000 mindig megbízható partner lesz a vízen.

Az SPX 3000 orsó az összetett felhasználói igényeknek megfelelően tervezett, megbízható és strapabíró eszköz a kifinomult horgászat szerelmeseinek.

SPRO hivatalos oldala.

SPRO

SPRO Spx 3000 Reel

Az SPX 3000 orsó a SPRO legújabb csúcsterméke, amely kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot nyújt. Robusztus és könnyű kialakításával ideális választás minden horgász számára, legyen szó kisebb tavakról vagy nagyobb folyókról.

24.990,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 1391-300 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

4+1

Fogaskerék áttétel

6,2:1

Behúzás (cm)

86

Tömeg

268g

Zsinór kapacitás monofil

150 m (0,22 mm)

Termékleírás

Az SPRO SPX 3000 Reel orsó az SPRO csúcstechnológiás terméke, mely magas minőségű anyagok és innovatív tervezési elemek felhasználásával készült. A S // DRIVE hajtással rendelkező orsó kiemelkedő szilárdságot és hatékonyságot nyújt a horgászat minden pillanatában. Az orsó háza grafittal megerősített alumíniumból készült, melynek erős alumínium oldallapok stabilan tartják a fogaskerék rendszert. Ennek köszönhetően a SPRO SPX 3000 Reel rendkívül könnyű, ugyanakkor rendkívül erős és hatékony. Az SPRO SPX 3000 Reelorsóban 4 + 1 rozsdamentes acél golyóscsapágy található, melyek sima és hatékony működést biztosítanak a dobások során. Az alumínium dob és a S-görbe fogaskerék-rendszer precíz és hatékony dobásokat tesz lehetővé, még nagyobb terhelés esetén is. A rozsdamentes acél tengely és a cinkötvözet + rozsdamentes acél fogaskerék kiváló kopásállóságot és tartósságot garantál, így az orsó hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt. A könnyű grafit rotor tovább fokozza az orsó hatékonyságát, minimalizálva a fáradtságot és növelve a kényelmet hosszabb horgászatok során. Az SPX 3000 orsó tehát nemcsak a prémium minőséget képviseli, hanem a tökéletes kombinációt nyújtja a strapabíróság és a kényelem között, ami minden horgász számára ideális választás a vízen eltöltött idő során. Legyen szó könnyű vagy nehéz horgászatról, az SPX 3000 mindig megbízható partner lesz a vízen. Az SPX 3000 orsó az összetett felhasználói igényeknek megfelelően tervezett, megbízható és strapabíró eszköz a kifinomult horgászat szerelmeseinek. SPRO hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!