SPRO

SPRO Tbx Inner Tray

Az Tbx Inner Tray tárolódoboz kifejezetten műcsalikkal való horgászathoz tervezve. Lapos zsanérszerkezete könnyű tárolást biztosít, míg sekély részei ideálisak kiegészítőknek.

Termékleírás

SPRO Tbx Inner Tray:

Az SPRO Tbx Inner Tray egy kifejezetten műcsalikkal való horgászat számára tervezett tárolódoboz, mely kiemelkedő funkcionalitással és praktikus kialakítással rendelkezik. Az innovatív lapos zsanérszerkezet lehetővé teszi, hogy mindkét oldala sík legyen, ami könnyebbé teszi a dobozok táskákba való elhelyezését és hordozását. A kézzel kezelhető design és a sekély részek ideálisak a kisebb horgászfelszerelések, kiegészítők és műcsalik tárolására. Az extra vastag falak és a vízszintes fedélszellőzés garantálják a tartósságot és a megfelelő szellőzést a doboz belsejében, hogy az általad tárolt felszerelés mindig friss maradjon. Az elosztott elválasztó pozíciók és a külön polc lehetőséget biztosítanak a felszerelés személyre szabott elrendezésére és a maximális rugalmasságra. A doboz átlátszó sötét színben kapható, és alacsony profilú változatban is elérhető, hogy minden horgász igényeit kielégítse. Kiváló választás minden horgásznak, aki szeretné rendben tartani és könnyen szállíthatóvá tenni a felszerelését a vízparton vagy utazás közben, így biztosítva a zavartalan és sikeres horgászélményt.

Az Spro hivatalos oldala

SPRO

SPRO Tbx Inner Tray

Az Tbx Inner Tray tárolódoboz kifejezetten műcsalikkal való horgászathoz tervezve. Lapos zsanérszerkezete könnyű tárolást biztosít, míg sekély részei ideálisak kiegészítőknek.

790,0 Ft

Elérhető: 30 készleten

Cikkszám: 6552-10 Kategória: Címke:

Specifikációk

Szín

Dark

Termékleírás

SPRO Tbx Inner Tray: Az SPRO Tbx Inner Tray egy kifejezetten műcsalikkal való horgászat számára tervezett tárolódoboz, mely kiemelkedő funkcionalitással és praktikus kialakítással rendelkezik. Az innovatív lapos zsanérszerkezet lehetővé teszi, hogy mindkét oldala sík legyen, ami könnyebbé teszi a dobozok táskákba való elhelyezését és hordozását. A kézzel kezelhető design és a sekély részek ideálisak a kisebb horgászfelszerelések, kiegészítők és műcsalik tárolására. Az extra vastag falak és a vízszintes fedélszellőzés garantálják a tartósságot és a megfelelő szellőzést a doboz belsejében, hogy az általad tárolt felszerelés mindig friss maradjon. Az elosztott elválasztó pozíciók és a külön polc lehetőséget biztosítanak a felszerelés személyre szabott elrendezésére és a maximális rugalmasságra. A doboz átlátszó sötét színben kapható, és alacsony profilú változatban is elérhető, hogy minden horgász igényeit kielégítse. Kiváló választás minden horgásznak, aki szeretné rendben tartani és könnyen szállíthatóvá tenni a felszerelését a vízparton vagy utazás közben, így biztosítva a zavartalan és sikeres horgászélményt. Az Spro hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!