SPRO

SPRO Thermal Winter Boots 39

SPRO Thermal Winter Boots 39: Hideg elleni védelem és stílus. 400 g Thinsulate talp, strapabíró TPR talp. Kényelmes és trendi – a metálhorgászok számára tervezve.

Termékleírás

A SPRO Thermal Winter Boots 39 nem csupán egy egyszerű téli lábbeli, hanem egy kifinomult és robusztus megoldás azoknak, akiknek fontos a melegen tartás, a védelem és a kényelem a hideg és zord téli körülmények között. Ezt a csizmát a SPRO szánta azoknak, akik számára a szabadtéri tevékenységek nem csak hobbi, hanem életstílus és szenvedély.

A csizma belső részében található 400 g-os Thinsulate belső talp kiváló hőszigetelést biztosít, így a lábak mindig kellemesen melegek maradnak még a fagyos napokon is. A vastag belső bélés további rétegként szolgál a kényelemért, hozzájárulva ahhoz, hogy a viselője számára a csizma egész napos viselet során is kényelmes maradjon.

A csizma kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak a tartósságra és a megbízhatóságra. A TPR talp nem csupán kiválóan tapad bármilyen terepen, hanem ellenálló is, így biztosítva, hogy a csizma hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson. A SPRO Thermal Winter Boots 39 tehát nemcsak a hideg elleni védelmet szolgálja, hanem egyben egy megbízható társ a szabadtéri kalandok során.

Az egyszerűen összecsukható és könnyen tárolható kialakításnak köszönhetően a csizma ideális választás hosszabb szabadtéri túrákhoz, vadászathoz vagy akár horgászathoz is. Tehát, ha olyan lábbelire vágysz, ami nemcsak a hideg ellen nyújt hatékony védelmet, de kényelmes és strapabíró is, ez a csizma tökéletes választás. A hideg téli napokon bízhatsz benne, hogy lábaid mindig melegen és kényelemben lesznek.

SPRO hivatalos oldala.

SPRO

SPRO Thermal Winter Boots 39

SPRO Thermal Winter Boots 39: Hideg elleni védelem és stílus. 400 g Thinsulate talp, strapabíró TPR talp. Kényelmes és trendi – a metálhorgászok számára tervezve.

26.190,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 7150-39 Kategória: Címke:

Specifikációk

Konfekció méret

39

Termékleírás

A SPRO Thermal Winter Boots 39 nem csupán egy egyszerű téli lábbeli, hanem egy kifinomult és robusztus megoldás azoknak, akiknek fontos a melegen tartás, a védelem és a kényelem a hideg és zord téli körülmények között. Ezt a csizmát a SPRO szánta azoknak, akik számára a szabadtéri tevékenységek nem csak hobbi, hanem életstílus és szenvedély. A csizma belső részében található 400 g-os Thinsulate belső talp kiváló hőszigetelést biztosít, így a lábak mindig kellemesen melegek maradnak még a fagyos napokon is. A vastag belső bélés további rétegként szolgál a kényelemért, hozzájárulva ahhoz, hogy a viselője számára a csizma egész napos viselet során is kényelmes maradjon. A csizma kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak a tartósságra és a megbízhatóságra. A TPR talp nem csupán kiválóan tapad bármilyen terepen, hanem ellenálló is, így biztosítva, hogy a csizma hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson. A SPRO Thermal Winter Boots 39 tehát nemcsak a hideg elleni védelmet szolgálja, hanem egyben egy megbízható társ a szabadtéri kalandok során. Az egyszerűen összecsukható és könnyen tárolható kialakításnak köszönhetően a csizma ideális választás hosszabb szabadtéri túrákhoz, vadászathoz vagy akár horgászathoz is. Tehát, ha olyan lábbelire vágysz, ami nemcsak a hideg ellen nyújt hatékony védelmet, de kényelmes és strapabíró is, ez a csizma tökéletes választás. A hideg téli napokon bízhatsz benne, hogy lábaid mindig melegen és kényelemben lesznek. SPRO hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!