SPRO

SPRO Thermal Winter Boots 40

Méret: 40

Termékleírás

SPRO Thermal Winter Boots 40:

Az SPRO Thermal Winter Boots 40 csizma magas minőségű téli lábbeli, mely kifejezetten a hideg őszi és téli napokra lett tervezve, hogy kiváló meleget és kényelmet nyújtson a horgászoknak. A csizma rendelkezik egy sor olyan jellemzővel, amelyeket az ideális hideg időjárási körülmények közötti horgászáshoz terveztek.

Az elsődleges előnye a Thinsulate talpbetét, amely kivehető és testreszabható a hőszükséglet szerint. Ez az innovatív technológia kiváló hőszigetelést biztosít, védelmet nyújtva a hidegtől és a nedvességtől. A csizma tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek, így hosszú távon megbízhatóan szolgálja a horgászokat.

A csizma erős béleléssel rendelkezik, amely extra meleget és kényelmet nyújt. A robusztus talp pedig csúszásgátló kialakítással rendelkezik, biztosítva a stabil járást nedves, csúszós felületeken is. Ez különösen fontos a horgászok számára, akik változatos körülmények között horgásznak, és biztosítani szeretnék, hogy lábuk mindig meleg és biztonságos legyen.

A kivehető talpbetét könnyű tisztítást és karbantartást tesz lehetővé, így a csizma hosszú élettartamú és könnyen kezelhető. A különböző méretválaszték pedig lehetővé teszi, hogy minden horgász megtalálja a saját lábméretének megfelelő csizmát. Összességében a Spro Thermal Winter csizma a meleg, a kényelem és a biztonság egyensúlyát teremti meg a hideg horgászati körülmények között, így ideális választás minden szenvedélyes horgász számára.

Az Spro hivatalos oldala

SPRO

SPRO Thermal Winter Boots 40

Méret: 40

26.190,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

Cikkszám: 7150-40 Kategória: Címke:

Specifikációk

Konfekció méret

40

Termékleírás

SPRO Thermal Winter Boots 40: Az SPRO Thermal Winter Boots 40 csizma magas minőségű téli lábbeli, mely kifejezetten a hideg őszi és téli napokra lett tervezve, hogy kiváló meleget és kényelmet nyújtson a horgászoknak. A csizma rendelkezik egy sor olyan jellemzővel, amelyeket az ideális hideg időjárási körülmények közötti horgászáshoz terveztek. Az elsődleges előnye a Thinsulate talpbetét, amely kivehető és testreszabható a hőszükséglet szerint. Ez az innovatív technológia kiváló hőszigetelést biztosít, védelmet nyújtva a hidegtől és a nedvességtől. A csizma tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek, így hosszú távon megbízhatóan szolgálja a horgászokat. A csizma erős béleléssel rendelkezik, amely extra meleget és kényelmet nyújt. A robusztus talp pedig csúszásgátló kialakítással rendelkezik, biztosítva a stabil járást nedves, csúszós felületeken is. Ez különösen fontos a horgászok számára, akik változatos körülmények között horgásznak, és biztosítani szeretnék, hogy lábuk mindig meleg és biztonságos legyen. A kivehető talpbetét könnyű tisztítást és karbantartást tesz lehetővé, így a csizma hosszú élettartamú és könnyen kezelhető. A különböző méretválaszték pedig lehetővé teszi, hogy minden horgász megtalálja a saját lábméretének megfelelő csizmát. Összességében a Spro Thermal Winter csizma a meleg, a kényelem és a biztonság egyensúlyát teremti meg a hideg horgászati körülmények között, így ideális választás minden szenvedélyes horgász számára. Az Spro hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!