SPRO

SPRO Xtender 2.0 2.10M 7-24G

-25%

Termékleírás

Az SPRO Xtender 2.0 pergetőbotok a legmodernebb tervezési elemeket ötvözik a kifinomult technológiával, ezáltal a kétrészes pergetőbotok kategóriájában kiemelkedő és innovatív megoldást nyújtanak. A botokat az Xtender sorozatban ismert kompaktság és rendkívüli szállíthatóság jellemzi, különleges teleszkópos felépítéssel a nyéltagnál, amely lehetővé teszi, hogy a botok könnyen elférjenek a legkisebb helyeken is. Minden Xtender 2.0 botot egy praktikus neoprén bottartóval szállítunk, így könnyedén hordozhatod a botodat és megóvhatod a szállítás során keletkező esetleges sérülésektől.

A botok szívét a 40T japán karbon spicctag alkotja, amely kivételes szilárdságot és gyors akciót biztosít. Ez ideálissá teszi a botot a precíz és dinamikus horgászati technikákhoz, miközben a kiváló érzékenység lehetővé teszi a horgásznak, hogy minden finomságot észlelhessen.

Az SPRO Xtender 2.0 pergetőbotokban található szilikonos rész nem csupán a teleszkópos szerkezet tökéletes illeszkedését biztosítja, hanem egyben a bot súlyának kiegyensúlyozásában is segít. Ez különösen fontos hosszabb horgászatok során, amikor a kényelem elengedhetetlen a sikerhez. A botok kiválóan passzolnak bármely Freestyle hátitáskához, így kényelmesen szállíthatod őket, anélkül, hogy helyet foglalnának vagy nehezek lennének.

A szett részét képező neoprén bottartó még több védelmet nyújt a botnak, és megkönnyíti a szállítást. Az Xtender 2.0 pergetőbotok a modern horgászok igényeinek és elvárásainak megfelelően lettek tervezve, így mindenkit lenyűgöznek a kiváló teljesítményükkel és kényelmükkel a vízen. A fantasztikus visszajelzések csak megerősítik, hogy az Xtender 2.0 pergetőbotok a kompakt méret, a könnyű szállíthatóság és a kiváló teljesítmény tökéletes egyensúlyát képviselik, és minden horgász számára kitűnő választásnak bizonyulnak a vízen eltöltött napokhoz.

Az Spro hivatalos oldala

SPRO

SPRO Xtender 2.0 2.10M 7-24G

30.990,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

Cikkszám: 2890-212 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

125g

Dobó súly

7-24 g

Hossz

2,1 m

Gyűrűk száma

8

Tagok száma

3

Termékleírás

Az SPRO Xtender 2.0 pergetőbotok a legmodernebb tervezési elemeket ötvözik a kifinomult technológiával, ezáltal a kétrészes pergetőbotok kategóriájában kiemelkedő és innovatív megoldást nyújtanak. A botokat az Xtender sorozatban ismert kompaktság és rendkívüli szállíthatóság jellemzi, különleges teleszkópos felépítéssel a nyéltagnál, amely lehetővé teszi, hogy a botok könnyen elférjenek a legkisebb helyeken is. Minden Xtender 2.0 botot egy praktikus neoprén bottartóval szállítunk, így könnyedén hordozhatod a botodat és megóvhatod a szállítás során keletkező esetleges sérülésektől. A botok szívét a 40T japán karbon spicctag alkotja, amely kivételes szilárdságot és gyors akciót biztosít. Ez ideálissá teszi a botot a precíz és dinamikus horgászati technikákhoz, miközben a kiváló érzékenység lehetővé teszi a horgásznak, hogy minden finomságot észlelhessen. Az SPRO Xtender 2.0 pergetőbotokban található szilikonos rész nem csupán a teleszkópos szerkezet tökéletes illeszkedését biztosítja, hanem egyben a bot súlyának kiegyensúlyozásában is segít. Ez különösen fontos hosszabb horgászatok során, amikor a kényelem elengedhetetlen a sikerhez. A botok kiválóan passzolnak bármely Freestyle hátitáskához, így kényelmesen szállíthatod őket, anélkül, hogy helyet foglalnának vagy nehezek lennének. A szett részét képező neoprén bottartó még több védelmet nyújt a botnak, és megkönnyíti a szállítást. Az Xtender 2.0 pergetőbotok a modern horgászok igényeinek és elvárásainak megfelelően lettek tervezve, így mindenkit lenyűgöznek a kiváló teljesítményükkel és kényelmükkel a vízen. A fantasztikus visszajelzések csak megerősítik, hogy az Xtender 2.0 pergetőbotok a kompakt méret, a könnyű szállíthatóság és a kiváló teljesítmény tökéletes egyensúlyát képviselik, és minden horgász számára kitűnő választásnak bizonyulnak a vízen eltöltött napokhoz. Az Spro hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!