Starbaits

Starbaits Bottartó Rock Rest DLX XL kék

Termékleírás

A Starbaits Bottartó Rock Rest kiváló minőségű bottartó egy rugós villával felszerelt innovatív eszköz, amely azoknak a horgászoknak készült, akik értékelik az egyszerűséget és a hatékonyságot. Az erős és tartós műanyag anyagból készült bottartó kiváló stabilitást és terhelhetőséget biztosít, így bármilyen horgászfelszereléshez megbízható tartópontot nyújt.

A bottartó gumi csúszásgátló betéttel rendelkezik, ami garantálja a botok biztonságos és stabil elhelyezését. A rugós villa különleges kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors botfelhelyezést, miközben stabilan tartja azokat a horgászat során. Ez a bottartó kompatibilis minden általános típusú rod poddal vagy leszúróval, így rendkívül sokoldalú és alkalmazkodik a horgászfelszerelés különböző típusaihoz.

A Starbaits Bottartó mérete 18/27 mm, és mindössze 12 g súlyú, tehát könnyű és kompakt kialakításával ideális választás a mobil horgászoknak vagy akár azoknak, akik szeretik könnyedén változtatni az elrendezést. Ez a bottartó nem csupán egy egyszerű tartóeszköz; ez egy kifinomult horgászfelszerelés, amely segíti a horgászt a maximális kényelemben és hatékonyságban minden horgászat alkalmával.

A bottartó 18 és 27 mm közötti mérete lehetővé teszi, hogy számos különböző méretű botot illesszen rá, és a könnyű súlya révén könnyedén szállítható és használható. Fedezze fel a kényelmet és a praktikumot a Bottartó rugós villával, és érezze meg a horgászat örömét a professzionális felszerelés kínálta kényelemmel és stabilitással!

A Starbaits hivatalos oldala

Starbaits

Starbaits Bottartó Rock Rest DLX XL kék

2.350,0 Ft

Elérhető: 8 készleten

Cikkszám: 63918 Kategóriák: , , Címke:

Specifikációk

Méret

18/27 mm

Tömeg

12g

Termékleírás

A Starbaits Bottartó Rock Rest kiváló minőségű bottartó egy rugós villával felszerelt innovatív eszköz, amely azoknak a horgászoknak készült, akik értékelik az egyszerűséget és a hatékonyságot. Az erős és tartós műanyag anyagból készült bottartó kiváló stabilitást és terhelhetőséget biztosít, így bármilyen horgászfelszereléshez megbízható tartópontot nyújt. A bottartó gumi csúszásgátló betéttel rendelkezik, ami garantálja a botok biztonságos és stabil elhelyezését. A rugós villa különleges kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors botfelhelyezést, miközben stabilan tartja azokat a horgászat során. Ez a bottartó kompatibilis minden általános típusú rod poddal vagy leszúróval, így rendkívül sokoldalú és alkalmazkodik a horgászfelszerelés különböző típusaihoz. A Starbaits Bottartó mérete 18/27 mm, és mindössze 12 g súlyú, tehát könnyű és kompakt kialakításával ideális választás a mobil horgászoknak vagy akár azoknak, akik szeretik könnyedén változtatni az elrendezést. Ez a bottartó nem csupán egy egyszerű tartóeszköz; ez egy kifinomult horgászfelszerelés, amely segíti a horgászt a maximális kényelemben és hatékonyságban minden horgászat alkalmával. A bottartó 18 és 27 mm közötti mérete lehetővé teszi, hogy számos különböző méretű botot illesszen rá, és a könnyű súlya révén könnyedén szállítható és használható. Fedezze fel a kényelmet és a praktikumot a Bottartó rugós villával, és érezze meg a horgászat örömét a professzionális felszerelés kínálta kényelemmel és stabilitással! A Starbaits hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!