Starbaits

Starbaits M4 X Lite X50 13FT 3,9m 3,5lbs

Starbaits M4 X Lite X50 13FT 3,9m 3,5lbs: Elegáns metálhorgász botok erős HMC IM karbonból. Ultra Mesh felület, DPS 18 orsótartó. Csúszásmentes markolat, meghosszabbított nyéltag. 5+1 gyűrű, matt elegáns kivitel. Kiváló teljesítmény a precíziós pontyhorgászathoz.

Termékleírás

A Starbaits M4 X Lite X50 13FT 3,9m 3,5lbs botok kifinomult és hatékony megoldást kínálnak a pontyhorgászat szerelmeseinek. Ezek a botok nem csupán esztétikailag vonzók, hanem kimagasló teljesítményükkel is kitűnnek a tömegből.

A botok elegáns és karcsú bottesttel rendelkeznek, ami nemcsak szemet gyönyörködtető, de a horgászati teljesítmény szempontjából is jelentős előnyökkel jár. A szilárdabb blank kifejezetten előnyös hosszú dobások esetén, valamint az akadókban való horgászatkor, ahol a precízió és az erő egyaránt kulcsfontosságú.

A HMC IM karbonból készült blank új típusú SIC Minima gyűrűkkel van felszerelve, amelyek hozzájárulnak a könnyű és sima zsinórfuttatáshoz. A blank felülete Ultra Mesh fonat bevonattal rendelkezik, ezáltal extrém helyzetekben is megőrzi szilárdságát. A DPS 18 orsótartó minimalista és strapabíró, kiválóan illeszkedik a bot vékony blankjához, biztosítva a stabilitást és a megbízhatóságot.

A markolat vége csúszásmentes réteggel van bevonva, ami nemcsak a kellemes tapintást biztosítja, hanem a dobás közbeni kiváló fogást is. A meghosszabbított nyéltag további támogatást nyújt a kéznek dobáskor, növelve a pontosságot és a teljesítményt.

A botok gyűrűinek száma 5+1, méretük pedig 40/30/25/20/16/16 mm 10 FT-es modelleknél, míg 50/40/30/25/20/16 mm a 12 és 13 FT-os modelleknél. A matt elegáns kivitel további pluszt ad a botok megjelenéséhez, kifinomultságukat hangsúlyozva. A Starbaits botokkal minden pontyhorgász magabiztosan és hatékonyan vetheti bele magát a kihívásokkal teli horgászatba.

Starbaits hivatalos oldala.

Starbaits

Starbaits M4 X Lite X50 13FT 3,9m 3,5lbs

Starbaits M4 X Lite X50 13FT 3,9m 3,5lbs: Elegáns metálhorgász botok erős HMC IM karbonból. Ultra Mesh felület, DPS 18 orsótartó. Csúszásmentes markolat, meghosszabbított nyéltag. 5+1 gyűrű, matt elegáns kivitel. Kiváló teljesítmény a precíziós pontyhorgászathoz.

84.490,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 58687 Kategória: Címke:

Specifikációk

Méretek 300 cm
Hossz

3,9 m

Tagok száma

2

Termékleírás

A Starbaits M4 X Lite X50 13FT 3,9m 3,5lbs botok kifinomult és hatékony megoldást kínálnak a pontyhorgászat szerelmeseinek. Ezek a botok nem csupán esztétikailag vonzók, hanem kimagasló teljesítményükkel is kitűnnek a tömegből. A botok elegáns és karcsú bottesttel rendelkeznek, ami nemcsak szemet gyönyörködtető, de a horgászati teljesítmény szempontjából is jelentős előnyökkel jár. A szilárdabb blank kifejezetten előnyös hosszú dobások esetén, valamint az akadókban való horgászatkor, ahol a precízió és az erő egyaránt kulcsfontosságú. A HMC IM karbonból készült blank új típusú SIC Minima gyűrűkkel van felszerelve, amelyek hozzájárulnak a könnyű és sima zsinórfuttatáshoz. A blank felülete Ultra Mesh fonat bevonattal rendelkezik, ezáltal extrém helyzetekben is megőrzi szilárdságát. A DPS 18 orsótartó minimalista és strapabíró, kiválóan illeszkedik a bot vékony blankjához, biztosítva a stabilitást és a megbízhatóságot. A markolat vége csúszásmentes réteggel van bevonva, ami nemcsak a kellemes tapintást biztosítja, hanem a dobás közbeni kiváló fogást is. A meghosszabbított nyéltag további támogatást nyújt a kéznek dobáskor, növelve a pontosságot és a teljesítményt.

A botok gyűrűinek száma 5+1, méretük pedig 40/30/25/20/16/16 mm 10 FT-es modelleknél, míg 50/40/30/25/20/16 mm a 12 és 13 FT-os modelleknél. A matt elegáns kivitel további pluszt ad a botok megjelenéséhez, kifinomultságukat hangsúlyozva. A Starbaits botokkal minden pontyhorgász magabiztosan és hatékonyan vetheti bele magát a kihívásokkal teli horgászatba. Starbaits hivatalos oldala.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!