Strategy

Strategy Strongbow Ptfe Horog

A Strongbow-nak kitűnő alakja van, amit pontos fejlesztéseken keresztül tökéletesítettük. A horogszár enyhén hajlított, de nem túlságosan.

-31%

Termékleírás

Strategy Strongbow Ptfe Horog:

A Strongbow-nak kitűnő alakja van, amit pontos fejlesztéseken keresztül tökéletesítettük. A horogszár enyhén hajlított, de nem túlságosan. Ez biztosítja, hogy a ponty szája fárasztás közben nem sérül. Többféle szituációban használható és a Pole Position horog választékunk csúcsmodellje. A nagyon hosszú, enyhén befelé forduló, egyenes hegy (mikro szakállal) és egy közepesen hosszú szár kombinációja rendkívül agresszívvá teszi ezt a horgot. A használt zsinór rendkívül vastag, annak érdekében, hogy garantálja, hogy a horog nem hajlik el még a legnehezebb körülmények között sem. A horogszárat nem szükséges aligner-el vagy kicker-el kibővíteni, de használhatók. Strategy Strongbow Ptfe Horog…

További Strategy-s termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Strategy

Strategy Strongbow Ptfe Horog

A Strongbow-nak kitűnő alakja van, amit pontos fejlesztéseken keresztül tökéletesítettük. A horogszár enyhén hajlított, de nem túlságosan.

2.190,0 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Strategy Strongbow Ptfe Horog: A Strongbow-nak kitűnő alakja van, amit pontos fejlesztéseken keresztül tökéletesítettük. A horogszár enyhén hajlított, de nem túlságosan. Ez biztosítja, hogy a ponty szája fárasztás közben nem sérül. Többféle szituációban használható és a Pole Position horog választékunk csúcsmodellje. A nagyon hosszú, enyhén befelé forduló, egyenes hegy (mikro szakállal) és egy közepesen hosszú szár kombinációja rendkívül agresszívvá teszi ezt a horgot. A használt zsinór rendkívül vastag, annak érdekében, hogy garantálja, hogy a horog nem hajlik el még a legnehezebb körülmények között sem. A horogszárat nem szükséges aligner-el vagy kicker-el kibővíteni, de használhatók. Strategy Strongbow Ptfe Horog... További Strategy-s termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!