Trabucco

Trabucco Achab Sw Fd 6000 orsó + damil

A Trabucco Achab SW FD 6000 orsó és damil ideális választás a halászok számára. Könnyű, tartós és finoman állítható fékrendszerrel rendelkezik. További információért látogasson el a Trabucco hivatalos oldalára.

Termékleírás

Trabucco Achab Sw Fd 6000 orsó + damil:

Ez egy kiváló minőségű horgászati eszköz, mely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A orsó testje és forgórésze grafit kompozitból készült, így rendkívül tartós és ellenálló még a sós víz káros hatásaival szemben is. Ebben az orsóban található tartós golyóscsapágyak tovább fokozzák a megbízhatóságot.

A visszaforgásgátló mechanizmus, mely szintén a sóálló anyagokból készült, pontos és zavartalan horgászatot tesz lehetővé. Az elsőfék finoman állítható, túlméretes lamellákkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a precíz beállítást és a hatékonyabb fékezést.

A távdobó dob alumíniumból készült, így rendkívül könnyű és kiválóan alkalmas messzebbi dobások eléréséhez. A Trabucco Achab SW FD 6000 orsóhoz a dob tekert TRABUCCO MAX PLUS zsinór tartozik, mely kiváló minőségű és ellenálló az extrém igénybevételekkel szemben is.

Az orsó kialakításában kiemelt figyelmet fordítottak a zsinór csavarodásának megakadályozására, így a vezető görgő kiválóan működik és biztosítja a sima zsinórfeltekerést. A hajtókar kiegyensúlyozott és ergonomikus markolattal van ellátva, így kényelmes használatot biztosít, még hosszabb ideig tartó horgászat során is.

A Trabucco Achab SW FD 6000 orsó tehát ideális választás minden olyan horgásznak, aki kiemelt figyelmet fordít a minőségre és a megbízhatóságra, és olyan körülmények között is horgászik, ahol az eszközöknek extrém igénybevételeknek kell megfelelniük.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Achab Sw Fd 6000 orsó + damil

A Trabucco Achab SW FD 6000 orsó és damil ideális választás a halászok számára. Könnyű, tartós és finoman állítható fékrendszerrel rendelkezik. További információért látogasson el a Trabucco hivatalos oldalára.

8.930,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 034-78-600 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

1

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

98

Tömeg

395g

Zsinór kapacitás monofil

195 m (0,45 mm)

Termékleírás

Trabucco Achab Sw Fd 6000 orsó + damil: Ez egy kiváló minőségű horgászati eszköz, mely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A orsó testje és forgórésze grafit kompozitból készült, így rendkívül tartós és ellenálló még a sós víz káros hatásaival szemben is. Ebben az orsóban található tartós golyóscsapágyak tovább fokozzák a megbízhatóságot. A visszaforgásgátló mechanizmus, mely szintén a sóálló anyagokból készült, pontos és zavartalan horgászatot tesz lehetővé. Az elsőfék finoman állítható, túlméretes lamellákkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a precíz beállítást és a hatékonyabb fékezést. A távdobó dob alumíniumból készült, így rendkívül könnyű és kiválóan alkalmas messzebbi dobások eléréséhez. A Trabucco Achab SW FD 6000 orsóhoz a dob tekert TRABUCCO MAX PLUS zsinór tartozik, mely kiváló minőségű és ellenálló az extrém igénybevételekkel szemben is. Az orsó kialakításában kiemelt figyelmet fordítottak a zsinór csavarodásának megakadályozására, így a vezető görgő kiválóan működik és biztosítja a sima zsinórfeltekerést. A hajtókar kiegyensúlyozott és ergonomikus markolattal van ellátva, így kényelmes használatot biztosít, még hosszabb ideig tartó horgászat során is. A Trabucco Achab SW FD 6000 orsó tehát ideális választás minden olyan horgásznak, aki kiemelt figyelmet fordít a minőségre és a megbízhatóságra, és olyan körülmények között is horgászik, ahol az eszközöknek extrém igénybevételeknek kell megfelelniük. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!