Trabucco

Trabucco Avalon Surfcast 6500 Red W/Line orsó

Termékleírás

Rendkívül jó ár-érték arányú orsó. Elsősorban azoknak ajánlott, akik most ismerkednek a nagyobb távolságok meghorgászásával.
A 6500 méret a távdobó orsókkal szemben támasztott követelményeknek már megfelel, legyen szó a dobásról, vagy a behúzásról.
A 4,1:1 áttétellel dolgozó – egy golyós és egy görgős csapággyal szerelt – hajtómű tartós és megbízható működést és az egyenletes – sima – futást biztosít.
A keresztszálas zsinórfektetési rendszer kombinálva a speciális csavarodást megakadályozó rendszerrel (AS Line Roller System) megakadályozza a laza felcsévélést, így nem tud a gubancolódni a zsinór a dobon.
Az orsó kis tömegéről a grafit test és a nagyon könnyű dobkialakítás gondoskodik.
Az orsó kategóriájához képest meglepően jó fékrendszer tartozik, ami sokkal jobb, mint ami ettől a kategóriától elvárható.
Ráadásul a dobra TRABUCCO MAX PLUS zsinórt is csévéltünk, így az orsó azonnal bevethető – azonnal használatra kész.

Trabucco

Trabucco Avalon Surfcast 6500 Red W/Line orsó

13.510,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 033-42-300 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

1

Fogaskerék áttétel

4,1:1

Behúzás (cm)

82

Tömeg

620g

Zsinór kapacitás monofil

200 m (0,40 mm)

Termékleírás

Rendkívül jó ár-érték arányú orsó. Elsősorban azoknak ajánlott, akik most ismerkednek a nagyobb távolságok meghorgászásával. A 6500 méret a távdobó orsókkal szemben támasztott követelményeknek már megfelel, legyen szó a dobásról, vagy a behúzásról. A 4,1:1 áttétellel dolgozó - egy golyós és egy görgős csapággyal szerelt - hajtómű tartós és megbízható működést és az egyenletes – sima – futást biztosít. A keresztszálas zsinórfektetési rendszer kombinálva a speciális csavarodást megakadályozó rendszerrel (AS Line Roller System) megakadályozza a laza felcsévélést, így nem tud a gubancolódni a zsinór a dobon. Az orsó kis tömegéről a grafit test és a nagyon könnyű dobkialakítás gondoskodik. Az orsó kategóriájához képest meglepően jó fékrendszer tartozik, ami sokkal jobb, mint ami ettől a kategóriától elvárható. Ráadásul a dobra TRABUCCO MAX PLUS zsinórt is csévéltünk, így az orsó azonnal bevethető – azonnal használatra kész.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!