Trabucco

Trabucco Brave Fa 2500 orsó

Tömeg (Weight): 240 g; Áttétel cm (Gear ratio): 5,2:1(79); Dobkap. (Spool capacity): 0,20-120 m; Mérete (Size): 2500; Fékerő kg (Drag power): 7.30

Termékleírás

A Trabucco Brave Fa 2500 orsó egy lenyűgöző megjelenésű és kivételes ár-érték aránnyal rendelkező felszerelés, amely elsősorban a match és feeder horgászoknak, valamint a 2500-as méretű pergető horgászoknak kínál ideális választást. Az orsó testét grafit és Carbon HR (X-traTough Body) anyagok alkotják, amelyek nemcsak könnyűek, hanem rendkívül strapabírók is. A precíz illesztések és a zökkenőmentes futás garantálják a kifogástalan működést.

Ez az orsó rendelkezik hat mindkét oldalán védett rozsdamentes golyós csapággal, valamint egy további rozsdamentes görgős csapággal. Ez a kombináció nemcsak a sima és könnyű forgást biztosítja, hanem hozzájárul az orsó hosszú élettartamához is. A rozsdamentes hajtáslánc és a beleértve a csigatengelyt is magas szintű tartósságot biztosítanak.

Az extra kemény ház és a finomhangolt, külső hatásoktól védett fékrendszer, mely rozsdamentes acél és carbon textil lamellákkal rendelkezik, tovább fokozza az orsó megbízhatóságát. A CNC technológiával készített alumínium hajtókarral és a V alakú alumínium dobbal pedig a kényelmes és hatékony használat érdekében tervezték.

A nagy átmérőjű alumínium felkapókar és a csavarodást gátló titanium zsinórvezető görgő további előnyöket kínálnak a horgászoknak. Az orsóhoz pótdobok is rendelhetők, így a horgászok testre szabhatják az orsójukat az egyes horgászati körülményekhez. A Trabucco Brave Fa 2500 orsó tehát egy rendkívül sokoldalú és megbízható eszköz, amely kielégíti a különböző horgászati stílusok igényeit, és garantáltan a horgászok bizalmát élvezi.

Trabucco hivatalos oldala.

Trabucco

Trabucco Brave Fa 2500 orsó

Tömeg (Weight): 240 g; Áttétel cm (Gear ratio): 5,2:1(79); Dobkap. (Spool capacity): 0,20-120 m; Mérete (Size): 2500; Fékerő kg (Drag power): 7.30

33.920,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 034-19-250 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

79

Tömeg

240g

Zsinór kapacitás monofil

120 m (0,20 mm)

Fék erő (kg)

7.3

Termékleírás

A Trabucco Brave Fa 2500 orsó egy lenyűgöző megjelenésű és kivételes ár-érték aránnyal rendelkező felszerelés, amely elsősorban a match és feeder horgászoknak, valamint a 2500-as méretű pergető horgászoknak kínál ideális választást. Az orsó testét grafit és Carbon HR (X-traTough Body) anyagok alkotják, amelyek nemcsak könnyűek, hanem rendkívül strapabírók is. A precíz illesztések és a zökkenőmentes futás garantálják a kifogástalan működést. Ez az orsó rendelkezik hat mindkét oldalán védett rozsdamentes golyós csapággal, valamint egy további rozsdamentes görgős csapággal. Ez a kombináció nemcsak a sima és könnyű forgást biztosítja, hanem hozzájárul az orsó hosszú élettartamához is. A rozsdamentes hajtáslánc és a beleértve a csigatengelyt is magas szintű tartósságot biztosítanak. Az extra kemény ház és a finomhangolt, külső hatásoktól védett fékrendszer, mely rozsdamentes acél és carbon textil lamellákkal rendelkezik, tovább fokozza az orsó megbízhatóságát. A CNC technológiával készített alumínium hajtókarral és a V alakú alumínium dobbal pedig a kényelmes és hatékony használat érdekében tervezték. A nagy átmérőjű alumínium felkapókar és a csavarodást gátló titanium zsinórvezető görgő további előnyöket kínálnak a horgászoknak. Az orsóhoz pótdobok is rendelhetők, így a horgászok testre szabhatják az orsójukat az egyes horgászati körülményekhez. A Trabucco Brave Fa 2500 orsó tehát egy rendkívül sokoldalú és megbízható eszköz, amely kielégíti a különböző horgászati stílusok igényeit, és garantáltan a horgászok bizalmát élvezi. Trabucco hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!