Trabucco

Trabucco Castforce Feeder Sr 5500 orsó

Trabucco Castforce Feeder Sr 5500: Kúpos dob, erős fék, könnyű alu és grafit dobbal. Ideális fonott vagy monofil zsinóros horgászathoz. 6 golyós és 1 görgős csapágy, ergonomikus hajókar T markolattal.

Termékleírás

Trabucco Castforce Feeder Sr 5500 orsó:

Legfőképp a nagy és kúpos dob az, ami ezt az orsót jellemzi. És ez egy pozitív dolog, hiszen ennek a Trabucco Castforce Feeder Sr 5500 orsó legfontosabb feladata, hogy nagyobb távolságokat is el lehessen érni a horgászat során.A dob kialakítás minden porcikája azt a célt szolgálja, hogy a zsinór a lehető legkisebb ellenállással tudjon leperegni róla. Elég, ha rápillantunk a széles dobra, a nagy belső átmérőre és a dob peremének és a dob aljának derékszögnél nagyobb kialakítására.A dobon két zsinórbeakasztó is van, így egyszerűbben lehet két helyet is meghorgászni, illetve a két hely közötti váltás is felgyorsul.De ez nem minden. A rögzítők – klipszek – kör alakú formája és párnázása mind-mind a zsinór védelmét szolgálja.Az alu dob kiváló a fonott zsinóros horgászatra, míg a tartozékként adott grafit dobot inkább monofil zsinórokhoz ajánljuk.
Tulajdonságai:

6 db hosszú élettartamú golyós és 1 db görgős csapágy
Kapcsolható visszaforgás gátló
Erős alumínium felkapókar
Finom állítású fékrendszer túlméretes lamellákkal
Nagyon könnyű alu dob és tartozékként 1 db szintén ultra könnyű grafit pótdob
Ergonómikus hajókar T markolattal
A zsinór csavarodását megakadályozó zsinórvezető görgő
Speciális szoknya, amely megakadályozza, hogy a zsinór a dobról leesve rátekeredjen a dob tengelyére.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Castforce Feeder Sr 5500 orsó

Trabucco Castforce Feeder Sr 5500: Kúpos dob, erős fék, könnyű alu és grafit dobbal. Ideális fonott vagy monofil zsinóros horgászathoz. 6 golyós és 1 görgős csapágy, ergonomikus hajókar T markolattal.

26.760,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 033-87-600 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

4,9:1

Behúzás (cm)

84

Tömeg

380g

Zsinór kapacitás fonot

130 m (0,25 mm)

Termékleírás

Trabucco Castforce Feeder Sr 5500 orsó: Legfőképp a nagy és kúpos dob az, ami ezt az orsót jellemzi. És ez egy pozitív dolog, hiszen ennek a Trabucco Castforce Feeder Sr 5500 orsó legfontosabb feladata, hogy nagyobb távolságokat is el lehessen érni a horgászat során.A dob kialakítás minden porcikája azt a célt szolgálja, hogy a zsinór a lehető legkisebb ellenállással tudjon leperegni róla. Elég, ha rápillantunk a széles dobra, a nagy belső átmérőre és a dob peremének és a dob aljának derékszögnél nagyobb kialakítására.A dobon két zsinórbeakasztó is van, így egyszerűbben lehet két helyet is meghorgászni, illetve a két hely közötti váltás is felgyorsul.De ez nem minden. A rögzítők - klipszek - kör alakú formája és párnázása mind-mind a zsinór védelmét szolgálja.Az alu dob kiváló a fonott zsinóros horgászatra, míg a tartozékként adott grafit dobot inkább monofil zsinórokhoz ajánljuk. Tulajdonságai: 6 db hosszú élettartamú golyós és 1 db görgős csapágy Kapcsolható visszaforgás gátló Erős alumínium felkapókar Finom állítású fékrendszer túlméretes lamellákkal Nagyon könnyű alu dob és tartozékként 1 db szintén ultra könnyű grafit pótdob Ergonómikus hajókar T markolattal A zsinór csavarodását megakadályozó zsinórvezető görgő Speciális szoknya, amely megakadályozza, hogy a zsinór a dobról leesve rátekeredjen a dob tengelyére. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!