Trabucco

Trabucco Castforce Pro Surf 8.000 orsó

Termékleírás

A TRABUCCO a CASTFORCE PRO SURF távdobó orsójára a nagyon kedvező ár, ugyanakkor – a versenytársakkal összevetve –  sokkal jobb felszereltség jellemző.
Az orsó háza és a rotor erős grafitból készült, a hajtókar alumínium és a végére harci markolatot kapott.
A hidegen kovácsolt, alumíniumból készült, megnövelt belső átmérőjű dob kiváló a távolsági dobásokhoz. A dob palást alsó részének speiális kialakítása megakadályozza, hogy a zsinór még véletlenül se essen le a dob alá.
A felkapókar erős, ugyanakkor könnyű alumínium csőből készült (Power Bail). Gyakorlatilag törhetlen.
A megfelelő minőségű hajtásról a 6+1 db hosszú élettartamú rozsdamentes acélból készített és a kialakítása révén sós víznek is ellenálló golyóscsapágyakkal szerelt hajtómű gondoskodik.

További jellemzői:

Erős ház, rendezett szálú grafitból, ami különösen nagy terhelést is elvisel. (Xtra Tough Body)
Kettős rovátkával ellátott csigatengely (Worm Shaft Gear) és a hajtáshoz szinkronizált dobemelés és süllyesztés, ahol az emelés és süllyesztés sebessége is eltérő (Slow Oscillation System) a tökéletes zsinórfektetésért.
Egyenletes és sima futás (Anti Vibro System)
Csavarodásgátló zsinórvezető görgő (Roller Antitwist System)
Be/kikapcsolható visszaforgásgátló (One Way Cluth)

 

Trabucco

Trabucco Castforce Pro Surf 8.000 orsó

43.030,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 035-09-080 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

4,1:1

Behúzás (cm)

82

Tömeg

660g

Zsinór kapacitás monofil

260 m (0,40 mm)

Termékleírás

A TRABUCCO a CASTFORCE PRO SURF távdobó orsójára a nagyon kedvező ár, ugyanakkor - a versenytársakkal összevetve -  sokkal jobb felszereltség jellemző. Az orsó háza és a rotor erős grafitból készült, a hajtókar alumínium és a végére harci markolatot kapott. A hidegen kovácsolt, alumíniumból készült, megnövelt belső átmérőjű dob kiváló a távolsági dobásokhoz. A dob palást alsó részének speiális kialakítása megakadályozza, hogy a zsinór még véletlenül se essen le a dob alá. A felkapókar erős, ugyanakkor könnyű alumínium csőből készült (Power Bail). Gyakorlatilag törhetlen. A megfelelő minőségű hajtásról a 6+1 db hosszú élettartamú rozsdamentes acélból készített és a kialakítása révén sós víznek is ellenálló golyóscsapágyakkal szerelt hajtómű gondoskodik. További jellemzői: Erős ház, rendezett szálú grafitból, ami különösen nagy terhelést is elvisel. (Xtra Tough Body) Kettős rovátkával ellátott csigatengely (Worm Shaft Gear) és a hajtáshoz szinkronizált dobemelés és süllyesztés, ahol az emelés és süllyesztés sebessége is eltérő (Slow Oscillation System) a tökéletes zsinórfektetésért. Egyenletes és sima futás (Anti Vibro System) Csavarodásgátló zsinórvezető görgő (Roller Antitwist System) Be/kikapcsolható visszaforgásgátló (One Way Cluth)  
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!