Trabucco

Trabucco Castforce XT Beach 5500 orsó

A horgászfelszerelés a következő paraméterekkel rendelkezik: Méret (size): 5500; Tömeg (weight): 435g; Áttétel (gear r.): 4,7:1(92); Dobkapacitás (spool c.): 0,22-240m; Csapágy (bearing): 6+1; Pótdob (s.spool): 2.

Termékleírás

Trabucco Castforce XT Beach 5500 orsó:

Trabucco Castforce XT Beach 5500 orsó kiváló minőségű és sokoldalú tulajdonságokkal rendelkező orsó . A nagy szilárdságú ház és forgósrésznek köszönhetően a készülék hosszú távú megbízhatóságot biztosít még a nehezebb horgászási körülmények között is. A porvédett, tartós golyóscsapágyak rozsdamentes acélból készültek, így garantálják a sima és hosszú élettartamú működést, és ellenállnak a korróziónak és a por bejutásának. A visszaforgásgátló mechanizmus segítségével könnyedén elkerülhető a zsinór tekercselődése, ami hozzájárul a precíz és hatékony horgászathoz.

Az erős, rozsdamentes acélból készült megerősített hajtómű képes elbírni a nagyobb terhelést, és biztosítja a megbízható működést hosszú távon is. A Worm Shaft zsinórfektető rendszernek köszönhetően a zsinór tökéletesen tekerhető fel a dobra dobáskor, ami növeli a dobások pontosságát és hatékonyságát. A gyors állítású elsőfékes rendszer teflon bevonatú féklamellákkal biztosítja a könnyű és precíz fékezést, így maximális kontrollt nyújtva a horgászat során.

A távdobásra optimalizált dob alumíniumból készült, így ideális választás a pontos zsinórfektetéshez és a távoli célzásokhoz. Két PTFE (teflon) ultra könnyű távdobó pótdob segíti a változó körülményekhez való gyors alkalmazkodást. A túlméretes felkapókar könnyű kezelhetőséget és hatékony működést biztosít, míg a titánium bevonatú, csavarodást gátló zsinórvezető görgő sima zsinórfutást biztosít, minimalizálva a zsinór csavarodását.

Végül, a CNC technológiával készült alumínium hajtókar kényelmes fogást biztosít, így könnyedén és precízen használható. Ezek a kiváló tulajdonságok teszik ezt a orsó az ideális választássá minden horgásznak, és garantálják a magas szintű teljesítményt és kényelmet minden horgászat alkalmával.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Castforce XT Beach 5500 orsó

A horgászfelszerelés a következő paraméterekkel rendelkezik: Méret (size): 5500; Tömeg (weight): 435g; Áttétel (gear r.): 4,7:1(92); Dobkapacitás (spool c.): 0,22-240m; Csapágy (bearing): 6+1; Pótdob (s.spool): 2.

43.130,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 035-28-550 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

4,7:1

Behúzás (cm)

92

Tömeg

435g

Zsinór kapacitás monofil

240 m (0,22 mm)

Termékleírás

Trabucco Castforce XT Beach 5500 orsó: Trabucco Castforce XT Beach 5500 orsó kiváló minőségű és sokoldalú tulajdonságokkal rendelkező orsó . A nagy szilárdságú ház és forgósrésznek köszönhetően a készülék hosszú távú megbízhatóságot biztosít még a nehezebb horgászási körülmények között is. A porvédett, tartós golyóscsapágyak rozsdamentes acélból készültek, így garantálják a sima és hosszú élettartamú működést, és ellenállnak a korróziónak és a por bejutásának. A visszaforgásgátló mechanizmus segítségével könnyedén elkerülhető a zsinór tekercselődése, ami hozzájárul a precíz és hatékony horgászathoz. Az erős, rozsdamentes acélból készült megerősített hajtómű képes elbírni a nagyobb terhelést, és biztosítja a megbízható működést hosszú távon is. A Worm Shaft zsinórfektető rendszernek köszönhetően a zsinór tökéletesen tekerhető fel a dobra dobáskor, ami növeli a dobások pontosságát és hatékonyságát. A gyors állítású elsőfékes rendszer teflon bevonatú féklamellákkal biztosítja a könnyű és precíz fékezést, így maximális kontrollt nyújtva a horgászat során. A távdobásra optimalizált dob alumíniumból készült, így ideális választás a pontos zsinórfektetéshez és a távoli célzásokhoz. Két PTFE (teflon) ultra könnyű távdobó pótdob segíti a változó körülményekhez való gyors alkalmazkodást. A túlméretes felkapókar könnyű kezelhetőséget és hatékony működést biztosít, míg a titánium bevonatú, csavarodást gátló zsinórvezető görgő sima zsinórfutást biztosít, minimalizálva a zsinór csavarodását. Végül, a CNC technológiával készült alumínium hajtókar kényelmes fogást biztosít, így könnyedén és precízen használható. Ezek a kiváló tulajdonságok teszik ezt a orsó az ideális választássá minden horgásznak, és garantálják a magas szintű teljesítményt és kényelmet minden horgászat alkalmával. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!