Trabucco

Trabucco Dayton Surf 8000 orsó + damil

A Dayton Surf 8000 egy sokoldalú és megbízható orsó, ideális választás parton és tengerparton egyaránt. Kikapcsolható visszaforgásgátlóval és finom állítható fékkel rendelkezik.

Termékleírás

Trabucco Dayton Surf 8000 orsó + damil:

A Trabucco Dayton Surf 8000 orsó és damil kombinációja kiemelkedő választás minden horgász számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a sokoldalúságot. Kiegyensúlyozott ár-érték arányával és széleskörű felhasználhatóságával, ideális választás parton, mólón vagy akár tengerparti horgászaton is. Bár csak egy golyóscsapágy található benne, rendkívül sima és hatékony működést biztosít. Az önkenő hajtásláncnak köszönhetően hosszú távon is megőrzi kiváló teljesítményét. A kikapcsolható visszaforgásgátló és a finoman állítható első fék precíz vezérlést biztosít a halak kiszámíthatatlan reakcióihoz. A túlméretes féklamellák erőteljes fékezést garantálnak, míg a csavarodásgátló zsinórvezető sima zsinórkifutást biztosít. A gyárilag feltekercselt Max Plus monofil zsinór gyorsan és könnyen használhatóvá teszi az orsót, így Önnek csak a horgászat élvezetére kell koncentrálnia.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Dayton Surf 8000 orsó + damil

A Dayton Surf 8000 egy sokoldalú és megbízható orsó, ideális választás parton és tengerparton egyaránt. Kikapcsolható visszaforgásgátlóval és finom állítható fékkel rendelkezik.

12.170,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 034-30-800 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

1

Fogaskerék áttétel

4,1:1

Behúzás (cm)

92

Tömeg

640g

Zsinór kapacitás monofil

310 m (0,50 mm)

Termékleírás

Trabucco Dayton Surf 8000 orsó + damil: A Trabucco Dayton Surf 8000 orsó és damil kombinációja kiemelkedő választás minden horgász számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a sokoldalúságot. Kiegyensúlyozott ár-érték arányával és széleskörű felhasználhatóságával, ideális választás parton, mólón vagy akár tengerparti horgászaton is. Bár csak egy golyóscsapágy található benne, rendkívül sima és hatékony működést biztosít. Az önkenő hajtásláncnak köszönhetően hosszú távon is megőrzi kiváló teljesítményét. A kikapcsolható visszaforgásgátló és a finoman állítható első fék precíz vezérlést biztosít a halak kiszámíthatatlan reakcióihoz. A túlméretes féklamellák erőteljes fékezést garantálnak, míg a csavarodásgátló zsinórvezető sima zsinórkifutást biztosít. A gyárilag feltekercselt Max Plus monofil zsinór gyorsan és könnyen használhatóvá teszi az orsót, így Önnek csak a horgászat élvezetére kell koncentrálnia. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!