Trabucco

Trabucco Energhia RBX Allround 7007 bolognai bot

Hossz (length):7 m;Száll hossz(c.length): 141 cm; Tagok száma (n.of sect.): 7; Tömeg (weight): 340 g; Gyűrű (guide): SiC

Termékleírás

Trabucco Energhia RBX Allround 7007 bolognai bot
Super High Modulus CXN Nano Tek carbonból készül a rendkívül karcsú bottest. Az X-Joint technológiának köszönhetően a vékony bot rendkívüli szilárdsággal, stressztűrő képességgel bír.
A tagok csatlakozása rendkívül precíz és egy különleges eljárásnak köszönhetően még a nedves tagok zárása is biztonságos. Ennek az Anti Grip Systemnek a lényege, hogy az egyes bottagokon meghatározott helyeken apró légkamrákat alakítottak ki. Ezek megakadályozzák az egyébként vízes tagok nyitásánál fellépő vákum kialakulását. A vákum hiányában a tagok zárása egyszerűbben nagy erőhatás nélkül elvégezhető.
A bot markolata rendkívül kényelmes és biztonságos fogást biztosít, ráadásul könnyen és gyorsan tisztítható a horgászat végén.
A hosszú lábakkal ellátott Sea Guide SiC gyűrűk speciális -rozsda és egyéb káros külső hatás elleni – fizikai védelmet kaptak.
Az orsó biztonságos rögzítéséről egy 6-os méretű Pacific bay típusú – rozsdamentes acél és gumi – orsórögzítő gondoskodik.
A bot végén alumínium botvédő dugó van, melynek a belső része gumírozott. Ez kellő védelmet nyújt a tagok végeinek a bot összecsukott állapotában.
A bothoz egy “Trabucco” logóval ellátott tépőzáras szalagot is adunk, mellyel a szerelékes létra a nyéltaghoz rögzíthető.

Trabucco Energhia RBX Allround bolognai bot
Rendkívüli reakcióklépes bottest jellemzi, ami még a legnagyobb halakat is bajba sodorja, illetve a szákba tereli.
Először használva érezni a rendkívüli erejét. Ennek ellenére terhelés alatt gyönyörű görbét rajzol húz legyen szó fárasztásról, vagy dobásról.
A Trabucco Energhia RBX Allround 7007 bolognai bothoz ajánlott úszó össz súlya maximum 15-25g és az ajánlott előke átmérő 0,18-0,25 mm.

A Trabucco hivatalos oldala.

Trabucco

Trabucco Energhia RBX Allround 7007 bolognai bot

Hossz (length):7 m;Száll hossz(c.length): 141 cm; Tagok száma (n.of sect.): 7; Tömeg (weight): 340 g; Gyűrű (guide): SiC

119.010,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 121-13-470 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

340g

Tagok száma

7

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

Trabucco Energhia RBX Allround 7007 bolognai bot Super High Modulus CXN Nano Tek carbonból készül a rendkívül karcsú bottest. Az X-Joint technológiának köszönhetően a vékony bot rendkívüli szilárdsággal, stressztűrő képességgel bír. A tagok csatlakozása rendkívül precíz és egy különleges eljárásnak köszönhetően még a nedves tagok zárása is biztonságos. Ennek az Anti Grip Systemnek a lényege, hogy az egyes bottagokon meghatározott helyeken apró légkamrákat alakítottak ki. Ezek megakadályozzák az egyébként vízes tagok nyitásánál fellépő vákum kialakulását. A vákum hiányában a tagok zárása egyszerűbben nagy erőhatás nélkül elvégezhető. A bot markolata rendkívül kényelmes és biztonságos fogást biztosít, ráadásul könnyen és gyorsan tisztítható a horgászat végén. A hosszú lábakkal ellátott Sea Guide SiC gyűrűk speciális -rozsda és egyéb káros külső hatás elleni - fizikai védelmet kaptak. Az orsó biztonságos rögzítéséről egy 6-os méretű Pacific bay típusú - rozsdamentes acél és gumi - orsórögzítő gondoskodik. A bot végén alumínium botvédő dugó van, melynek a belső része gumírozott. Ez kellő védelmet nyújt a tagok végeinek a bot összecsukott állapotában. A bothoz egy "Trabucco" logóval ellátott tépőzáras szalagot is adunk, mellyel a szerelékes létra a nyéltaghoz rögzíthető. Trabucco Energhia RBX Allround bolognai bot Rendkívüli reakcióklépes bottest jellemzi, ami még a legnagyobb halakat is bajba sodorja, illetve a szákba tereli. Először használva érezni a rendkívüli erejét. Ennek ellenére terhelés alatt gyönyörű görbét rajzol húz legyen szó fárasztásról, vagy dobásról. A Trabucco Energhia RBX Allround 7007 bolognai bothoz ajánlott úszó össz súlya maximum 15-25g és az ajánlott előke átmérő 0,18-0,25 mm. A Trabucco hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!